Fotbal international

Croaţia, calificare fără emoţii la CM 2018! Grecii, neputincioşi

Croaţia s-a calificat fără emoţii la Campionatul Mondial din Rusia. După 4-1 în tur împotriva Greciei, elevii lui Zlatko Dalic au conservat rezultatul în retur, care s-a încheiat nedecis, 0-0.
12.11.2017 | 18:45
Croatia calificare fara emotii la CM 2018 Grecii neputinciosi

Final de meci! Grecia şi Croaţia oferă un nou scor alb în barajele pentru CM 2018. Croaţia se califică la turneul final datorită victoriei cu 4-1 din tur. Este al 5-lea 0-0 consecutiv în meciurile de baraj pentru CM 2018 după Honduras – Australia, Peru – Noua Zeelandă, Danemarca – Irlanda şi Elveţia – Irlanda de Nord. 

Pauză! Grecia şi Croaţia sunt la egalitate la pauză, 0-0! Înainte de pauză, Perisic a trimis în bară un şut puternic de la 20 de metri. Elenii au nevoie de o victorie cu 3-0 ca să întoarcă soarta calificării, lucru aproape imposibil. 

Start de meci 

UPDATE, ora 21:40 / În 5 minute începe returul de la Piraeu dintre Grecia şi Croaţia. Stadionul este arhiplin

VEZI LIVE VIDEO MECIUL GRECIA – CROAŢIA AICI 


Este cel mai dezechilibrat meci de baraj pentru calificarea la CM 2018, croaţii reuşind să facă un pas uriaş pentru calificare. Selecţionerul grecilor a surprins după meciul din tur spunând că echipa nu a făcut nicio greşeală, iar meritul rezultatului e doar al adversarului.

Michael Skibbe a fost contrazis de Papastathopoulos, care a declarat imediat după meci: “Niciodată n-am comis atâtea erori. 90% suntem eliminaţi”. Portarul Karnezis şi toţi fundaşii au avut evoluţii foarte modeste, croaţii reuşind să înscrie din toate poziţiile. 

Grecia – Croatia LIVE STREAM baraj CM 2018. Selecţionerul Croaţiei îndeamnă la calm: “Nu suntem calificaţi” 

Grecia – Croatia LIVE STREAM baraj CM 2018. “Nu cred că eu am făcut vreo greşeală. Am încercat să jucăm mai bine, însă n-am reuşit. I-am ajutat la primul şi la ultimul gol, dar croaţii au fost sub o mare presiune. Nu accept cum am primit asemenea goluri, nu asta-i imaginea noastră. Numai să nu uităm de unde am venit pe locul 2 în grupă, ne bătea Feroe tur-retur acum doi ani”, a declarat selecţionerul Greciei, Michael Skibbe. 

Grecia – Croatia LIVE STREAM baraj CM 2018. Zlatko Dalici, selecţionerul Croaţiei, a rămas cu picioarele pe pământ după meciul tur şi a spus că încă nu este tranşată calificarea: “A fost un meci extraordinar. Ţelul nostru a fost să-i presăm de flancuri. Păcat de golul primit, dar n-am de ce să mă plâng. Calificarea nu e tranşată”