Fotbal international

Griezmann a surprins internetul! Dennis Man, printre jucătorii săi preferați din întreaga lume

15.08.2019 | 19:35
Griezmann a surprins internetul Dennis Man printre jucatorii sai preferati din intreaga lume

Antoine Griezmann, noul jucător de la Barcelona, așteaptă cu nerăbdare sezonul din La Liga, care va lua startul chiar vineri cu un meci extrem de interesant, Athletic Bilbao – Barcelona. 

Dennis Man, printre jucătorii preferați ai lui Griezmann

Atacantul francez își umple timpul liber cu celebrul joc Football Manager, acolo unde o antrenează pe Arsenal, echipă alături de care a ajuns în sezonul 2023/24. Acesta a postat recent pe Twitter o poză cu lotul pe care l-a alcătuit la Arsenal, iar pe lista rezervelor îl regăsim și pe Dennis Man, jucătorul lui FCSB.

Man este unul dintre puștii-minune din jocul Football Manager, iar cifrele sale l-au determinat pe Griezmann să-l transfere. Nu este clar însă ce sumă de transfer a cerut patronul virtual Gigi Becali în Football Manger 🙂

Griezmann l-a ales pe Dennis Man la jocul Football Manager
Griezmann l-a ales pe Dennis Man la jocul Football Manager

Dacă în echipa lui Griezmann lui Man îi merge bine, în viața reală jucătorul are probleme. Man s-a accidentat recent și stă șase săptămâni pe tușă, suferin o ruptură ca urmare a oboselii acumulate în această vară.

Man a jucat atât pentru prima reprezentativă a României, cât și pentru naționala U21 la turneul final. De asemenea, mijlocașul ofensiv a fost utilizat încă din prima etapă de Gigi Becali la FCSB, astfel că a avut la dispoziție doar zece zile de odihnă.

De altfel, Man a arătat un randament în scădere încă din perioada EURO U21, turneul la care nu s-a evidențiat în niciun fel, deși a prins multe minute pe teren.

Griezmann o duce bine la Barcelona și e anunțat titular în banda stângă înaintea meciului cu Bilbao. Totuși, situația lui s-ar putea complica dacă Barcelona îl va readuce pe Neymar, jucător care evoluează pe același post. Până atunci, francezul nu are de ce să-și facă griji, catalanii aducându-l tocmai pentru a întări compartimentul ofensiv al Barcelonei.

Tags: