Fotbal intern

Hagi, luat la sigur de turci: “Renunţi la Viitorul când preiei Galata?”

Gheorghe Hagi a susţinut o conferinţă de presă în Belek, iar jurnaliştii turci l-au asaltat cu întrebări pe "Rege". Vor să afle când vine la Galatasaray
14.01.2018 | 14:51
Hagi luat la sigur de turci Renunti la Viitorul cand preiei Galata

Deja este o certitudine că Gheorghe Hagi o va prelua pe Galatasaray. FANATIK.RO a anunţat în premieră planul başkanilor, iar informaţia a fost confirmată şi de jurnaliştii turci. La conferinţa de presă, Hagi a fost luat la sigur de către turci în privinţa viitorului său.

Un ziarist turc l-a intrebat la conferinţa de presă în legătură cu planurile sale după ce va deveni antrenor la Galatasaray: “Veţi mai rămâne şi patron la Viitorul cand veţi prelua pe Galatasaray ca antrenor?”

Hagi, urmaşul lui Terim la Galatasaray

Gheorghe Hagi nu a dezminţit informaţia legată de Viitorul său, dar a dat de înţeles că vrea să se concentreze pe munca pe care o va avea de făcut ca antrenor al turcilor: “Vom vedea asta. Eu vreau în primul rând să antrenez, îmi place mai mult partea tehnică. Partea adminsitrativă, mai puţin”.

Aşa cum era de aşteptat, conferinţa de presă susţinută de Gheorghe Hagi la Belek a stârnit un interes uriaş în rândul jurnaliştilor turci. Aproximativ 20 de reprezentanţi din “Ţara Semilunei” au fost prezenţi în sală. Iar ca semn de respect, “Regele” a adus şi translator pentru jurnaliştii turci, pe care l-a şi atenţionat să traducă tot, dar l-a şi felicitat pentru adaptare.

Hagi le-a mai spus turcilor că s-a întâlnit în acest weekend cu Fatih Terim şi că are mare încredere că “Împăratul” va readuce strălucirea clubului din perioada în care cei doi au colaborat. Inclusiv a făcut o referire la o posibilă colaborare cu Terim la Galata.

“Am stat aseară două ore cu Fatih Termin, ştiu că va avea succes. E un antrenor mare, care cunoaşte ‘casa’. Va duce Galatasaray acolo unde doreşte toată lumea, sunt convins. Când o să fim împreună va fi şi mai bine, cucerim Europa, aş spune ca o glumă”, a declarat Hagi la conferinţa de presă.