”Trezeşte-te odată!” Cauzele DECLINULUI Simonei Halep

Simona Halep are un sfîrşit de sezon extrem de slab. Numărul 2 mondial a pierdut în turul secund al turneului de la Wuhan (China) în faţa lui Garbine Muguruza (VEZI AICI REZUMATUL VIDEO AL...
23.09.2014 | 14:24
Trezestete odata Cauzele DECLINULUI Simonei Halep

Simona Halep are un sfîrşit de sezon extrem de slab. Numărul 2 mondial a pierdut în turul secund al turneului de la Wuhan (China) în faţa lui Garbine Muguruza (VEZI AICI REZUMATUL VIDEO AL MECIULUI). Şi de la US Open românca a plecat prematur, fiind eliminată de ”bătrînica” Lucic-Baroni. Evoluţiile slabe ale Simonei încă nu şi-au găsit un răspuns, mai ales că românca a avut un început de sezon foarte bun, cu finale jucate la Madrid şi la  Roland Garros. Ilie Năstase a vorbit pentru FANATIK.RO despre forma slabă a Simonei Halep, însă nici el nu are o explicaţie foarte clară pentru forma slabă a jucătoarei.

sim2

”Îmi este greu să spun ce se întîmplă cu ea pentru că nu ştiu exact! Cel mai bine ar fi să o întrebăm direct pe ea, pe cei din staff-ul ei, pe Virginia Ruzici. Forma nu ţi-o poţi planifica. Poare are şi o cădere de încredere. Dacă nu cîştigi este foarte greu. Trebuie neapărat să-şi revină. Nu vreau să zic mai mult pentru că iar risc să intru în gura lor. Un lucru este cert: trebuie să cîştige un Grand Slam! Nu trebuie să se mai gîndească la clasament, nu trebuie să se agite să se menţină cît mai sus. Au fost jucătoare care au fost numărul unu mondial şi nu au cîştigat un turneu mare. Ea trebuie să cîştige un Grand Slam”, a declarat Ilie Năstase pentru FANATIK.RO

Problemele Simonei: nervii, antrenorul, încrederea în sine

Simona a fost extrem de nervoasă pe parcursul meciului cu Garbine Muguruza. Dacă antrenorul jucătoarei din Spania a vorbit cu ea şi i-a dat sfaturi, Wim Fissette nu i-a zis nici o vorbă Simonei. Românca a fost nevoită să se încurajeze singură: ”Trezeşte-te odată!” a ţipat Halep la primul punct din setul al 3-lea, în acelaşi timp lovind şi racheta cu pumnul. Recţiile nervoase ale Simonei pot fi un semn de slăbiciune în acest final de sezon. În ciuda faptului că este considerată o jucătoare foarte puternică din punct de vedere mental, Simona ne dovedeşte contrariul în ultimele luni. Eşec la Cincinnati (eliminată de Şarapova în sferturi), eşec la New Haven (învinsă de Ribarykova în turul secund), încă un eşec dur la US Open (eliminată în turul 3 de Lucic-Baroni) şi acum în China. La toate aceste turnee, Simona a fost foarte bine pregătită din punct de vedere fizic, însă a fost stresată, mai mereu nervoasă şi nesigură pe sine.

sim

Poate cădea pe locul 3 la sfîrşitul săptămînii!

Simona Halep poate pierde locul 2 WTA la sfîrşitul acestei săptămîni! Pentru parcursul în China a strîns doar 60 de puncte! Maria Şarapova o poate depăşi pe Halep în cazul în care ajunge în finală. Sînt şanse foarte mari să se întîmple asta, întrucît rusoaica a avansat în turul al 3-lea. Mai mult de atît, Serena Williams nu se mai află în competiţia, iar Şarapova are cale liberă spre cîştigarea trofeului. Ocupanta locului 3, Petra Kvitova, nu poate trece peste Halep, întrucît are de apărat 900 de puncte pentru că a cîştigat ediţia de anul trecut a turneului. Chiar şi în aceste condiţii, Simona mai poate pierde locuri în clasament în acest an. Dacă nu-şi va reveni pînă la Turneul Campioanelor, Halep poate cădea pînă pe locul 5!

500 Ron BONUS, 5 runde gratuite + 15 dupa prima depunere doar la cazinoul Unibet!