News

Simona Halep, prima declaraţie după calificarea în FINALĂ: “E un loc special”

UPDATE 22:15 / "Madridul este un loc special pentru mine, un turneu care îmi place foarte mult. Mă bucur foarte mult că am reuşit să ajung pînă în finală. Sper să joc bine şi în ultimul...
06.05.2016 | 22:00

UPDATE 22:15 / “Madridul este un loc special pentru mine, un turneu care îmi place foarte mult. Mă bucur foarte mult că am reuşit să ajung pînă în finală. Sper să joc bine şi în ultimul act”, a declarat Simona Halep după victoria cu Sam Stosur, scor 6-2, 6-0, care i-a adus calificarea în finală la Madrid.

…………………………………………………………………………………………………

UPDATE 20:36 / Simona Halep a spus după meci ce a deranjat-o la Begu : “A fost o partidă dificilă, am încercat doar să-mi fac treaba, dar condiţiile au fost diferite. Cu o zi înainte fusese foarte cald, acum a fost rece pe teren, mingile s-au îngreunat şi n-am putut să-mi fac jocul meu bun, cel de care am nevoie ca să cîştig uşor meciurile. Au fost două seturi şi un game, aşa simt, aşa conştientizez în acest moment, la rece.

După primul joc din al doilea set m-am enervat, nu mi-am mai putut controla starea, dar m-am resetat înainte de setul al treilea şi mi-am spus că trebuie să joc tenis din nou. Nu mai jucasem de mult cu Simona. E o jucătoare bună, are un joc solid, e pe un val de încredere. A făcut sferturi doi ani la rând aici. E un rezultat foarte bun şi îi urez succes în continuare. Nu am vorbit cu ea după meci. Nici la fileu n-am vorbit prea mult. Am vorbit mai mult cu Bacsinszky.

Nu m-au deranjat indicaţiile antrenorului ei, doar că n-am mai auzit până acum să se întâmple asta. Am jucat cu foarte multe fete, toţi antrenorii încurajează, dar nu dau şi sfaturi în timpul meciului. E metoda lor, nu vreau să comentez nimic, trebuie să-mi văd de treabă pe teren, nu să fiu atentă la alte persoane, dar eu am fost bine în primul set şi în setul al treilea şi asta contează”.

Irina Begu a recunoscut după meci că a fost o stare de tensiune în timpul meciului: “Salutul de la final a fost unul normal. Nu cred că a fost rece sau trebuia să fie altfel. Adrian se comportă la fel în fiecare meci, îndiferent cu cine joc. Noi ne vedem de treaba noastră. Eu nu vreau să spun mai multe. Nu vreau să fac scandal şi mai bine tac. La nervi se spun multe şi probabil Simona a fost tensionată. Nu vreau să fie probleme. Nu e ok pentru noi, pentru România”.

***********************************************************************************************************

Simona Halep a cîştigat în 3 seturi, 6-3, 0-6, 6-1 în sferturi la Madrid cu Irina Begu. Meciul a fost unul tensionat şi într-o pauză Halep şi-a acuzat adversara de coaching după fiecare punct.

Simona i s-a plîns lui Cahill că e deranjată de reacţiile Irinei şi ale antrenorului ei, Adrian Cruciat, că aceştia încalcă regulamentul şi comunică după fiecare punct.

Această metodă e interzisă de regulamentul WTA. Adrian Cruciat a coborît de două ori din tribună pentru a-i oferi sfaturi Irinei Begu în pauzele de coaching.

Jurnaliştii WTA au surprins momentul în care Halep îi spunea lui Cahill despre această problemă şi au relatat acest incident pe reţelele de socializare.

aijodw

***********************************************************************************************************

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri