Sporturi

Halep a ajuns la Wimbledon! Cu cine a luat masa în prima seară

23.06.2018 | 09:54
Halep a ajuns la Wimbledon Cu cine a luat masa in prima seara

Liderul clasamentului WTA, Simona Halep, a ajuns deja în Anglia pentru turneul de Grand Slam de la Wimbledon, al treilea turneu de Grand Slam al anului, care se va desfășura în perioada 2-15 iulie. Campioana de la Roland Garros a ajuns vineri la Londra împreună cu staful său.

Simona Halep a postat o fotografie pe contul de Instagram în care apare alături de antrenorul australian Darren Cahill, Andrei Cristofor, Teo Cercel, Andrei Pavel și de fiul acestuia Marius Pavel. Poza, care a strâns peste 38.000 de aprecieri în 11 ore, a fost însoțită de mesajul ”#myteam, #bestteam”.

Simona Halep, aici cu trofeul câștigat la Roland Garros, a ajuns în Anglia pentru turneul de Grand Slam de la Wimbledon
Simona Halep, aici cu trofeul câștigat la Roland Garros, a ajuns în Anglia pentru turneul de Grand Slam de la Wimbledon

Înainte de Wimbledon, Halep s-a retras de la Eastbourne

Aceeași poză a fost postată și de Andrei Pavel pe contul de Instagram, care a scris: ”Cina este servită. Prima noapte la Wimbledon, alături de oameni extraordinari”. Înainte de plecarea în Anglia, Andrei Pavel și Simona Halep au petrecut alături de tenismenul Horia Tecău.

Înainte de a participa la turneul de Grand Slam de la Wimbledon, Simona Halep ar fi trebuit să joace la Eastbourne, dar s-a retras din cauza unor probleme medicale.  Liderul WTA a anunţat că medicii au sfătuit-o să îşi continue tratamentul început după  Roland Garros la tendonul lui Achile. Anunţul a fost făcut pe Twitter de româncă: “Îmi pare rău să vă anunţ că a trebuit să mă retrag de la Eastbourne. Am avut dureri şi o inflamaţie la tendonul lui Achile pe tot parcursul French Open şi încă nu mi-am revenit. Am fost sfătuită de către medicii mei că este nevoie de mai multă odihnă pentru a continua tratamentul.