Fotbal intern

Haos total la Dinamo, la înfrângerea 500 în Liga 1 Betano! Cronologia dezastrului din “Groapă”! Acuze fără precedent între “câini”

22.09.2018 | 01:02
Haos total la Dinamo la infrangerea 500 in Liga 1 Betano Cronologia dezastrului din Groapa Acuze fara precedent intre caini

Este haos total la Dinamo la mijlocul turului din actualul sezon din Liga 1 Betano. Formaţia din Şoseaua Ştefan cel Mare a ajuns la patru înfrângeri consecutive în deplasare, după ce a pierdut cu Poli Iaşi, scor 0-1, în etapa a 9-a din Liga 1 Betano. În doar câteva ore, butoiul cu pulbere pe care se afla Dinamo a explodat, iar Dan Nistor este scos, pentru început, ca vinovatul principal.

Toată degringolada de la Dinamo Bucureşti a început în luna august, când Gigi Becali a anunţat că vrea să-l transfere pe Dan Nistor la FCSB. Căpitanul “câinilor” se pare că şi-a dorit să plece la marea rivală, variantă susţinută de Florin Bratu, care a lansat un atac fără precedent la adresa mijlocaşului de 30 de ani. După ce au pierdut cu Poli Iaşi, scor 0-1, dinamoviştii au ajuns la înfrângerea 500 în Liga 1 Betano, unde ocupă locul zece în acest sezon.

Cronologia haosului de la Dinamo

FANATIK.RO îţi prezintă, pe scurt, care au fost momentele critice care au făcut ca situaţia de la Dinamo să fie una explozivă.

21 august FANATIK.RO anunţa că Gigi Becali vrea să-l aducă pe Dan Nistor la FCSB, iar patronul vicecampioanei României a înaintat o primă ofertă: 500.000 de euro plus Kamer Qaka, jucător ajuns între timp la Poli Iaşi.

24 august – Gigi Becali a plusat şi a înaintat o nouă ofertă pentru Dan Nistor. De această dată, patronul FCSB anunţa că oferă 750.000 de euro plus Kamer Qaka.

27 august FANATIK.RO scria despre faptul că Dan Nistor a vrut să se vadă cu şefii clubului, însă nimeni nu l-a primit. În plus, Ionuţ Negoiţă, patronul lui Dinamo, era plecat din ţară.

3 septembrie – Perioada de mercato s-a terminat în Liga 1 Betano, astfel că transferul lui Dan Nistor la FCSB nu s-a mai putut face. Tot atunci, FANATIK.RO anunţa că mijlocaşul de 30 de ani nu a primit o mărire a salariului. Cu toate acestea, la finalul meciului Poli Iaşi – Dinamo 1-0, Alexandru David a susţinut că jucătorul va semna un nou contract.

14 septembrie – Dinamo este învinsă de Astra Giurgiu, pe teren propriu, scor 1-2, iar Florin Bratu îl ataca pentru prima dată pe Dan Nistor. “Nu știu dacă a trecut Nistor peste tot episodul legat de Steaua. Mie mi se pare că nu, din păcate”, declara antrenorul “câinilor”

21 septembrie Ionel Dănciulescu şi-a anunţat demisia din funcţia de director general al echipei, cu doar câteva ore înainte de meciul Poli Iaşi – Dinamo 1-0.

21 septembrie, ora 22:00 – Florin Bratu decide să-l schimbe pe Dan Nistor la pauza meciului cu Poli Iaşi. Căpitanul “câinilor” a decis să nu mai stea pe banca de rezerve, alături de colegii lui, şi a butonat telefonul, pe durata celei de-a doua reprize, în spatele porţii moldovenilor.

21 septembrie, ora 23:15Florin Bratu lansează un atac fără precedent la adresa lui Dan Nistor. “De când Dan Nistor a avut propunerea de la FCSB s-a stricat toată atmosfera. Atunci s-a destabilizat totul. Nu s-a mai mobilizat. Mi-a spus că vrea să plece la FSCB, că este o oportunitate. Îmi spunea că va primi 100.000 la semnătură şi 15.000 salariu. Vorbeşte cu tinerii din echipă şi a distrus munca mea. Ce să mai înţeleagă şi jucătorii tineri”, declara Florin Bratu la finalul meciului.

Meciurile lui Dinamo după oferta primită de la FCSB pentru Dan Nistor

25 august: Dinamo – Hermannstadt 2-1 (etapa 6) – Dan Nistor a fost integralist şi a dat pasa decisivă la golul victoriei

1 septembrie: U Craiova – Dinamo 3-0 (etapa 7) – Dan Nistor a fost integralist

14 septmbrie: Dinamo – Astra Giurgiu 2-1 (etapa 8) – Dan Nistor a fost integralist şi a primit cartonaşul galben în minutul 40

21 septembrie: Poli Iaşi – Dinamo 1-0 (etapa 9) – Dan Nistor a fost titular, dar a jucat doar 45 de minute

Tags: