Fotbal intern

Harlem Gnohere, amenințat de conducerea FCSB! “Dacă nu slăbește, nu vom conta pe el! Va primi și o amendă usturătoare”

13.09.2019 | 08:55
Harlem Gnohere amenintat de conducerea FCSB Daca nu slabeste nu vom conta pe el Va primi si o amenda usturatoare

FCSB joacă duminică, de la ora 21:00, pe terenul lui U Craiova și speră să continue seria victoriilor după ce în etapa precedentă a învins Viitorul cu 2-1. Echipa lui Bogdan Argeș Vintilă are mare nevoie de puncte după începutul catastrofal de campionat și conducerea clubului pune presiune pe jucătorii care nu sunt în parametrii fizici ideali. Harlem Gnohere este unul dintre numele vizate, atacantul francez având probleme cu greutatea în acest debut de sezon. 

Harlem Gnohere, amenințat de conducerea FCSB: “Nu are încotro. Cred că a înțeles și el că are concurență”

Managerul sportiv al echipei, Narcis Răducan, l-a amenințat pe Gnohere și spunea că nu se vor mai tolera astfel de probleme, iar jucătorii care nu vor fi în prametrii fizici, nu vor intra în lotul echipei. Mai mult, cei care nu trec “proba cântarului” sunt pasibili de amenzi usturătoare:

”Bizonul nu are încotro, trebuie să slăbească, mai ales că nu are încotro. Cred că a înțeles și el că are concurență. Cu o zi sau două înainte de meci vom face cântarul și dacă se află în parametri vom conta pe el, dacă nu, nu vom conta pe el. Va primi și o amendă usturătoare. Eu mi-aș dori să se încadreze pentru că este unul dintre golgheterii campionatului”, susține Narcis Răducan.

Harlem Gnohere, amenințat de conducerea FCSB! "Dacă nu slăbește, nu vom conta pe el! Va primi și o amendă usturătoare"
Harlem Gnohere, amenințat de conducerea FCSB! “Dacă nu slăbește, nu vom conta pe el! Va primi și o amendă usturătoare” FOTO: Harlem Gnohere accidentat in meciul de fotbal dintre Universitatea Craiova si FCSB, din cadrul playoff-ului Ligii 1 Betano, desfasurat pe Stadionul Ion Oblemenco din Craiova

Harlem Gnohere a pierdut o parte a pregătirii de vară pentru că a avut nevoie de o perioadă mai mare de recuperare după un meci din stagiunea trecută. Atacantul francez în vârstă de 31 de ani a revenit pe teren în meciul cu Poli Iași, pierdut de “roș-albaștrii” cu 1-2, însă a fost decisiv etapa trecută cu Viitorul, când a marcat golul victoriei FCSB-ului. Gnohere se află în ultimul an de contract cu FCSB.