Fotbal intern

Harlem Gnohere, salariu uriaș la FCSB. Ce zice Gigi Becali de transferul lui Fortes

15.08.2018 | 08:57
Harlem Gnohere salariu urias la FCSB Ce zice Gigi Becali de transferul lui Fortes

Harlem Gnohere va avea un salariu uriaş la FCSB, toate acestea dacă vicecampioana României va trece de Hajduk Split. Gigi Becali este dispus să-i propună un nou contract atacantului francez dacă echipa pregătită de Nicolae Dică se va califica în play-off-ul Europa League, unde va întâlni Rapid Viena sau Slovan Bratislava.

FCSB se va duela joi, 16 august, de la ora 21.30, cu Hajduk Split, în turul 3 preliminar al Europa League, iar Harlem Gnohere va primi o remuneraţie de 30.000 de euro dacă echipa pregătită de Nicolae Dică se va impune pe “Arena Naţională”. Cele două echipe au terminat la egalitate, scor 0-0, în prima manşă din Croaţia.

Harlem Gnohere, salariu uriaş la FCSB

Harlem Gnohere va primi un nou contract, dar Gigi Becali este hotărât să-i pună şi o clauză în contract. “Dacă ne calificăm, e posibil să îi măresc. Dar îi dau cu clauză. Mai primeşti 30.000 de euro, dar cu clauză”, a spus Gigi Becali, patronul FCSB-ului, pentru o emisiune de sport.

Gigi Becali nu-l mai vrea pe Carlos Fortes

Dacă Harlem Gnohere a devenit unul dintre preferaţii lui Gigi Becali din lotul FCSB şi patronul vicecampioanei României nu mai vrea să îl vândă, nu acelaşi lucru se întâmplă şi cu atacantul de la Gaz Metan Mediaş, Carlos Fortes. Latifundiarul din Pipera a anunţat că a renunţat la gândul e a-l transfera pe lusitanul din Liga 1 Betano, deoarece acesta nu a reuşit să înscrie în poarta  FCSB-ului în meciul disputat în etapa a 4-a, scor 1-3, în sezonul 2018 – 2019. “Fortes nu mă mai interesează. Voiam să îl văd când joacă cu noi. Trebuia să dea gol. Dacă dădea golul ăla şi nu era bară, atunci îl luam”, a mai spus Gigi Becali.

Carlos Fortes în meciul disputat de Gaz Metan Mediaş cu FC Dinamo Bucureşti, scor 3-2
Carlos Fortes, jucătorul pe care Gigi Becali nu mai vrea să-l transfere la FCSB, în timpul meciului cu FC Dinamo Bucureşti

Gigi Becali l-a cerut titular pe Harlem Gnohere

Gigi Becali l-a impus pe Harlem Gnohere în echipa de start a vicecampioanei României, după ce FCSB a fost învinsă în prima etapă pe terenul Astrei Giurgiu, scor 0-1. Atacantul francez a fost lăsat în afara lotului deoarece a avut un kilogram în plus. “Nu-l avem noi pe Gnohere? L-am lăsat în afara lotului că are un kilogram în plus. Nu va mai fi lăsat în afara lotului. Dică nu trebuia să-l lase în afara lotului pentru acest meci. Am fost de acord la început, dar ne bazăm pe Gnohere”, a spus Gigi Becali la un post de televiziune.

În vârstă de 30 de ani, Harlem Gnohere este cotat de site-urile de specialitate la 2 milioane de euro. Atacantul francez a ajuns la FCSB în luna ianuarie a anului 2017 şi are un contract valabil până în iunie 2020. Pe parcursul carierei, “Bizonul” a evoluat la echipe precum ES Troyes AC B, FC La Tour, FC Bulle, FC UGS Geneve, RE Virton, RSC Charleroi, KVC Westerlo, Mouscron, RAEC Mons şi FC Dinamo Bucureşti.

Pentru FCSB, Harlem Gnohere a jucat în 65 de meciuri, a dat 30 de goluri şi a oferit trei pase decisive. De partea cealaltă, “Bizonul” a evoluat în 59 de partide pentru rivala FC Dinamo Bucureşti, unde a înscris 24 de goluri şi a dat 8 pase decisive.

2 milioane de euro este cota lui Harlem Gnohere, conform transfermarkt.com