News

De azi, HBO se vede GRATUIT pentru TOŢI ABONAŢII

Gata! HBO revine accesibil pentru milioane de romani! GRATIS!!! Televiziunea HBO va putea fi urmărită gratuit de abonaţii operatorilor de cablu şi DTH din România, inclusiv in reteaua RCS RDS,...
22.01.2015 | 23:59
De azi HBO se vede GRATUIT pentru TOTI ABONATII

Gata! HBO revine accesibil pentru milioane de romani! GRATIS!!! Televiziunea HBO va putea fi urmărită gratuit de abonaţii operatorilor de cablu şi DTH din România, inclusiv in reteaua RCS RDS, în weekendul 23-25 ianuarie, postul Diva, scos la începutul anului din reţeaua RCS RDS, revenind şi el în grila de programe a celui mai mare operator de cablu din România!

ULUITOR!!! DE NEIMAGINAT!!! SCRISOAREA UNEI PROSTITUATE PENTRU SOTIA UNUI CLIENT!!! RAMAI INTERZIS!!!

Pentru a putea vedea posturile, trebuie sa rulezi, din nou, scanarea programelor din meniul de instalare.

Potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX, timp de trei zile, HBO îi invită pe telespectatori să urmărească, fără abonament, filmele şi serialele difuzate de această televiziune.

VIDEO FABULOS, DE COLECTIE!!! SIMONA HALEP SI IRINA BEGU S-AU CALIFICAT IN OPTIMI LA AUSTRALIAN OPEN!!! VEZI REZUMATELE MECIURILOR INCREDIBILE FACUTE DE ROMANCE IN ACEASTA NOAPTE!!!

În mod obişnuit, televiziunea HBO poate fi recepţionată de abonaţii operatorilor de cablu şi DTH (platforme digitale, n.r.) contra cost.

Promoţie de vizionare a HBO fără abonament va începe de vineri de la prânz şi este dedicată tuturor abonaţilor de cablu şi DTH din România.

DOLIU!!! TRAGEDIE IN ACEASTA NOAPTE!!! LAURENTIU REGHECAMPF PLANGE LA ARABI… “A MURIT”!!! 

Spre exemplu, aceştia vor putea să vizioneze, vineri, de la ora 19.50, filmul “Ofertă irezistibilă/ The Best Offer”. Virgil Oldman (Geoffrey Rush) este un renumit expert în artă. Într-o zi el primeşte un telefon de la misterioasa Claire care îi cere să evalueze nişte opere de artă deţinute de familia ei. Va fi începutul unei relaţii care îi va schimba viaţa pentru totdeauna.

Totodată, vineri şi sâmbătă noapte cinefilii sunt invitaţi să urmărească un maraton “Detectivii din Louisiana/ True Detective”, unul dintre cele mai apreciate seriale HBO ale anului trecut, cu Matthew McConaughey şi Woody Harrelson în rolurile principale. Serialul-dramă se centrează pe povestea a doi detectivi ale căror vieţi se împletesc în timpul unei anchete de urmărire a unui ucigaş, care începe cu investigarea unei crime bizare din 1995 până la redeschiderea cazului în 2012.

BOMBA ZILEI!!! GIGI BECALI, ELIBERAT!!! A PRIMIT OK-UL!!! 

Programul HBO de sâmbătă cuprinde titluri precum: “Regii verii/ The Kings of Summer”, “Jocul se schimbă/ Game Change” (cu Woody Harrelson, Julianne Moore, Ed Harris), “Blue Jasmine” (Charlie Tahan, Alec Baldwin, Cate Blanchett), şi “Gigolo de ocazie/ Fading Gigolo” (John Turturro, Woody Allen, Vanessa Paradis, Liev Schreiber, Sharon Stone).

Totodată, de la 22.10, HBO difuzează “În afara legii/ Lawless” (cu Shia LaBeouf, Tom Hardy, Jason Clarke, Guy Pearce, Jessica Chastain). Aceasta este povestea adevărată a infamilor fraţi Bondurant: trei fraţi care fac contrabandă cu băuturi alcoolice şi care îşi încearcă norocul la visul american în statul Virginia din perioada prohibiţiei. Seara continuă cu maratonul “Detectivii din Louisiana/ True Detective”.

UN AN DE LA TRAGEDIA DIN APUSENI!!! DEZVĂLUIRE TRAGICĂ!!! LEGĂTURA TERIBILĂ DINTRE UN FOTBALIST AL STELEI ŞI RĂPOSATA AURA ION!!!

Pe de altă parte, duminică, după filmul de la ora 20.00, “Cursă explozivă/ Getaway”, cu Ethan Hawke şi Selena Gomez, telespectatorii HBO sunt invitaţi să urmărească un nou episod din cea mai amplă producţie realizată de HBO Europe în România – “Umbre” -, o dramă cu influenţe de comedie neagră care spune povestea lui Relu, un taximetrist care face bani ca recuperator pentru un mafiot local. După ce omoară accidental un om, Relu vrea să iasă din lumea interlopă, dar nu mai are cale de întoarcere.

Home Box Office (HBO), cea mai cunoscută reţea de televiziune premium din SUA, operează televiziuni premium pentru sistemele analogic, DTH şi pentru platformele MMDS. HBO Europe – deţinut de Home Box Office, Inc. difuzează în prezent programe de televiziune premium în: Ungaria, Republica Cehă, Slovacia, Polonia, România, Olanda, Bulgaria, Republica Moldova, Slovenia, Croaţia, Serbia, Kosovo, Muntenegru, Macedonia, Bosnia şi Herţegovina.

ADULTER INCREDIBIL!!! UN STELIST S-A CUPLAT CU SOTIA UNUI COLEG!!! DEZVALUIRI INCENDIARE!!!!

HBO s-a lansat în Europa Centrală în 1991. HBO România s-a lansat în 1997 ca prima televiziune pay-TV din România, cu subtitrare integrală în limba română. În România, HBO oferă mai multe televiziuni cu conţinut premium, precum HBO, HBO Comedy, Cinemax, Cinemax 2.

Home Box Office Inc. este deţinut de compania Time Warner.

SOCANT!!! BECALI I-A DISTRUS FAMILIA CAPITANULUI STELEI!!! 

Fiica lui Ion Țiriac, vacanță exotică de Paște, pe proprietatea de 5,5 milioane...
Fiica lui Ion Țiriac, vacanță exotică de Paște, pe proprietatea de 5,5 milioane de euro a tatălui ei » Alături de cine a petrecut Ioana Țiriac
Luptător de la Trupele Speciale, filmat masturbându-se la serviciu. Poliția Sibiu, zguduită de...
Luptător de la Trupele Speciale, filmat masturbându-se la serviciu. Poliția Sibiu, zguduită de anchete
EXCLUSIV Scandal în primăria lui Nicușor Dan din cauza FCSB. Gigi Becali și-a...
EXCLUSIV Scandal în primăria lui Nicușor Dan din cauza FCSB. Gigi Becali și-a trimis „soldaţii” să facă presiuni uriașe pentru a-și impune regulile
O româncă se plânge că
O româncă se plânge că "francezii sunt o naţie de nesuferiţi". Tânăra povesteşte cât de greu e să-ţi faci prieteni printre ei
Lovitură de milioane de euro dată, în București, de milionarul român care este...
Lovitură de milioane de euro dată, în București, de milionarul român care este coproprietar la cel mai tare restaurant din Dubai
Kanye West și-a filmat iubita în pat și a distribuit imaginile pe internet!...
Kanye West și-a filmat iubita în pat și a distribuit imaginile pe internet! Cum a pus-o să stea / FOTO
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția...
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția marelui actor nu știe mai nimic despre relația lor
Recalcularea pensiilor. Șeful Casei de Pensii prezintă ultimele noutăți
Recalcularea pensiilor. Șeful Casei de Pensii prezintă ultimele noutăți
Monica Tatoiu, dezvăluiri șocante. Abia a aflat că mai are doi frați rezultați...
Monica Tatoiu, dezvăluiri șocante. Abia a aflat că mai are doi frați rezultați din aventurile tatălui său: „I-a făcut un copil uneia, iar acum strănepotul ne-a găsit pe internet și vine în România”
Dacă va dori să beneficieze de pensie specială, Mara Mareș își va putea...
Dacă va dori să beneficieze de pensie specială, Mara Mareș își va putea depune documentele în 2055. Motivul
Aeroportul din România de unde avioanele zboară aproape goale. Deși s-a investit masiv,...
Aeroportul din România de unde avioanele zboară aproape goale. Deși s-a investit masiv, oamenii nu se înghesuie să cumpere bilete