Fotbal intern

Helmuth Duckadam a stabilit adversarele FCSB la titlu: ”Mi-e mai frică de Viitorul și Craiova, decât de CFR Cluj”

09.10.2019 | 09:38
Helmuth Duckadam a stabilit adversarele FCSB la titlu Mie mai frica de Viitorul si Craiova decat de CFR Cluj
ADVERTISEMENT

Președintele de imagine al clubului FCSB, Helmuth Duckadam, a stabilit cine sunt adversarele ”roș-albaștrilor” în lupta la titlu în Casa Pariurilor Liga 1. Deși în acest moment, cu o etapă înainte de finalul turului din sezonul regulat, sunt în afara locurilor de play-off, vicecampionii României țintesc spre primul titlu după o pauză de patru ani.

Helmuth Duckadam a stabilit adversarele FCSB la titlu: ”CFR Cluj va avea o cădere”

”La ora actuală, mi-e mai frică de Viitorul și de Craiova, decât de CFR Cluj, pentru titlu. Pentru că CFR-ul va avea o cădere. De ce spun asta? Pentru că CFR are foarte multe meciuri și s-a văzut și cu Viitorul că începe să se simtă acea oboseală, nu doar fizică, ci și psihică. S-au adunat foarte multe meciuri, deplasări. Încet-încet pare o echipă care nu mai poate”, a declarat Helmuth Duckdam cu privire la adversarele FCSB pentru titlu.

ADVERTISEMENT

”Să nu uităm că au jucători de o anumită vârstă. Multă experiență, dar o anumită vârstă. Și oboseala nu vine doar din jocuri, ci și din deplasări. Vine acum pauza, dar apoi iar încep. Așa că, din ce am văzut eu, CFR, anul acesta, nu va mai fi principala contracandidată a noastră la titlu. Chiar dacă a câștigat meciurile, exceptând Viitorul”, a mai spus oficialul ”roș-albaștrilor” la emisiunea Fotbal Club de la Digi Sport.

Jucătorii FCSB salută galeria la finalul derby-ului cu Dinamo

CFR Cluj și Viitorul sunt pe primele două locuri în clasament

FCSB a remizat cu Dinamo, scor 1-1, și este la un singur punct de locurile de play-off. În schimb, CFR Cluj a înregistrat a doua înfrângere a sezonului, scor 1-3, cu FC Viitorul, iar cele două echipe se află la egalitate de puncte în fruntea clasamentului din Casa Pariurilor Liga 1. La finalul întâlnirii de la Ovidiu, antrenorul Dan Petrescu a spus că echipa sa a făcut cea mai slabă repriză de când a revenit la Cluj, dar a și ținut să menționeze că dacă nu erau implicați în campania europeană acum ar fi avut șase puncte avans.

ADVERTISEMENT