Sport

Horia Ivanovici, interviu fără menajamente cu Robert Negoiţă într-o ediţie specială Fanatik, vineri, de la ora 13:30!

Horia Ivanovici vă așteaptă vineri, 22 decembrie, de la ora 13:30, la o ediție specială FANATIK, unde îl va avea invitat pe Robert Negoiță, primarul Sectorului 3 din București.
21.12.2023 | 21:33
Horia Ivanovici interviu fara menajamente cu Robert Negoita intro editie speciala Fanatik vineri de la ora 1330
Ediție specială FANATIK! Horia Ivanovici, show incendiar cu Robert Negoiţă. Sursă foto: fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Horia Ivanovici va fi unu la unu cu Robert Negoiță, vineri, de la ora 13:30, într-o ediţie specială FANATIK. Timp de două ore veți putea asculta discuții interesante despre: sport, administrație, politică dar și alte lucruri care îi vor interesa pe bucureșteni şi nu numai

Ediție specială FANATIK! Horia Ivanovici, interviu fără menajamente cu Robert Negoiţă

Horia Ivanovici vă așteaptă la un show incendiar, într-o ediție specială FANATIK, avându-l invitat pe Robert Negoiță, primarul sectorului 3 din București, care provine dintr-o familie amatoare de sport.

ADVERTISEMENT

De la 13:30, timp de două ore, vor fi abordate discuții care îi vor interesa pe bucureșteni, dar şi pe toţi românii, inclusiv pe cei împătimiți de sport. Veți afla toate culisele implicării familiei Negoiță la Dinamo.

În plus, veți putea afla despre oferta surpriză pe care a avut-o Robert Negoiță pentru a se implica la o altă mare echipă din București. Totul despre acest subiect, în ediţia specială FANATIK, de vineri.

ADVERTISEMENT

Atacuri dure împotriva lui Nicușor Dan și Traian Băsescu!

Pe măsură ce emisiunea va avansa, discuțiile se vor aprinde, iar Robert Negoiță va vorbi dur despre Nicușor Dan, primarul Bucureștiului, și Traian Băsescu, fostul președinte al României.

Robert Negoiță va spune la FANATIK dacă va candida sau nu la Primăria Generală a Capitalei, spunând și ce se întâmplă cu mafia imobiliară și cu parcul IOR.

ADVERTISEMENT

Primarul sectorului 3 al Capitalei va face mai multe dezvăluiri incendiare, precum: când a făcut primul milion de euro, cum decurg lucrurile în viața sa de zi cu zi, dar și povești din adolescența sa, când lucra ca zidar pe șantier.

Veți afla și totul despre cel mai spectaculos târg de Crăciun din Bucureşti şi ce vă aşteaptă la hala Laminorul, târgul „Winter Wonderland” fiind făcut de către Robert Negoiţă, dar şi ce salariu lunar are un primar.

ADVERTISEMENT

Nu rataţi o ediţie specială FANATIK, în care Horia Ivanovici va face show alături de primarul sectorului 3, Ionuţ Negoiţă. O emisiune în care discuţiile despre sport, politică şi administraţie vor face deliciul publicului.

ADVERTISEMENT