Life

Horoscop 24 – 26 decembrie 2021. Zodiile care au parte de surprize din partea persoanelor iubite

Astrologii au consultat astrele și au descoperit care sunt evenimentele pentru intervalul 24 - 26 decembrie 2021. Se anunță o perioadă excelentă în dragoste pentru mai multe semne zodiacale.
21.12.2021 | 23:33
Horoscop 24  26 decembrie 2021 Zodiile care au parte de surprize din partea persoanelor iubite
ADVERTISEMENT

Zodiile care au parte de surprize din partea partenerului de viață nu sunt deloc puține la număr. Acestea se bucură de activități pe placul lor și momente speciale. În plus, au parte de surprize legat de partea amoroasă.

Mai mult decât atât, astrele transmit că zilele de Crăciun nu sunt axate pe partea profesională. Așadar, cei nativi se concentrează pe lucrurile cu adevărat importante. Timpul liber, distracția și relaxarea sunt principalele obiective.

ADVERTISEMENT

Horoscop pentru Crăciun. Dragostea este la cote maxime în perioada 24 – 26 decembrie 2021

Berbec

Lasă grijile deoparte și bucură-te de momente alături de cei dragi, spun astrele care cred că e timpul perfect pentru a te simți în largul tău. Amintește-ți să nu mai pui la suflet nimic din ce auzi.

Taur

Oportunitățile sunt la fiecare pas, dar mai ales în perioada Crăciunului când ești înconjurat de prieteni și familie. Profită de fiecare propunere pe care o primești, nu știi care te ajută pe viitor.

ADVERTISEMENT

Gemeni

Magia sărbătorilor de iarnă aduce împlinirea unor vise. Este o perioadă minunată pentru relaxare, distracție și pentru noi planuri. Finalul de an te găsește cu o tonă de idei.

Rac

Lucrurile sunt aranjate foarte frumos pentru tine din punct de vedere sentimental. Primești o surpriză plăcută din partea jumătății tale, alături de care ai o frumoasă poveste de dragoste.

ADVERTISEMENT

Leu

Fii mulțumit cu ceea ce ai. Îți merge foarte bine în plan profesional, acolo unde sunt șanse mari să primești o promovare. Nu te mai plânge pentru nimic și încearcă să iei atitudine.

Fecioară

Meriți să iubești și să fii iubit. O persoană care iese perioada asta în calea ta îți poate schimba radical percepția asupra vieții. Este cineva care are experiență și a trecut prin multe. Lecțiile te ajută.

ADVERTISEMENT

Balanță

Gândește-te mai mult la tine, nu mai avea așteptări de la ceilalți. În felul acesta dezamăgirile nu vor face parte din existența ta. Stai pe margine o vreme și ascultă ce au de spus oamenii.

Scorpion

Meriți să te bucuri din plin de aceste clipe libere. Este vremea perfectă pentru a te reconecta cu natura, poți primi o surpriză inedită de la astre. O călătorie în afara orașului îți va prinde de minune.

Săgetător

Și pentru tine se anunță surprize, de această dată în plan amoros. Partenerul de viață este un sprijin real și un umăr de nădejde. Anul următor vă poate aduce în fața altarului sau vine cu un copil.

Capricorn

Nu ești genul care să aștepte cadouri, dar oamenii speciali nu au uitat de tine. Nu ești dezamăgit de nicio persoană dragă. Primești atenție și afecțiune din partea celor mai apropiați și asta pe termen lung.

Vărsător

Orice neînțelegere trece în plan secund. Crăciunul este cea mai frumoasă perioadă din an, e timpul să ierți și să uiți. Lasă trecutul deoparte și privește drept înainte. E timpul să visezi din nou.

Pești

Dragostea are grijă să te facă să uiți de toate, inclusiv de problemele cu banii. Radiezi de fericire când ești alături de persoana iubită, asta pentru că te susține în tot ce ești. L-ai prins pe Dumnezeu de un picior, cum s-ar spune.

ADVERTISEMENT
Greșeala făcută de Duckadam după ce s-a mutat în SUA cu familia: Așa...
Greșeala făcută de Duckadam după ce s-a mutat în SUA cu familia: Așa cum fac toți românii, ce puteam să fac?
O tânără va fi eutanasiată după trei ani și jumătate de procese: „Mă...
O tânără va fi eutanasiată după trei ani și jumătate de procese: „Mă simt ușurată. A fost o luptă atât de lungă”
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din...
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din nou mari probleme cu legea! A fost redeschis un dosar mai vechi ce îl vizează pe omul de afaceri din Pipera
Prima reţinere după celebra nuntă opulentă din Buzescu. Socrul mare a blocat de...
Prima reţinere după celebra nuntă opulentă din Buzescu. Socrul mare a blocat de două ori un drum european
Cât de frumoasă este cea mai bogată româncă! Afacerea cu care a dat...
Cât de frumoasă este cea mai bogată româncă! Afacerea cu care a dat lovitura şi care a ajutat-o să adune o avere fabuloasă
Wow! Cum arată Loredana Groza, în realitate. Anca Țurcașiu a postat o fotografie...
Wow! Cum arată Loredana Groza, în realitate. Anca Țurcașiu a postat o fotografie cu ea, fără niciun filtru
Creșterea PENSIILOR, în PERICOL! Se SCHIMBĂ toate CIFRELE
Creșterea PENSIILOR, în PERICOL! Se SCHIMBĂ toate CIFRELE
Florin Salam, din nou în mijlocul unui scandal de proporții. De ce este...
Florin Salam, din nou în mijlocul unui scandal de proporții. De ce este acuzat manelistul
Simona Halep a spus adevărul: Înseamnă enorm pentru mine
Simona Halep a spus adevărul: Înseamnă enorm pentru mine
Ultima oră! Centralele de apartament devin istorie, încălzirea revine „la pauşal”
Ultima oră! Centralele de apartament devin istorie, încălzirea revine „la pauşal”
REPORTAJ După ce era să fie asasinat de soacră și soție, Ghiță din...
REPORTAJ După ce era să fie asasinat de soacră și soție, Ghiță din Măscurei, Vaslui, se gândește să divorțeze: „Ce să facă și el, singurel, dacă ea nu mai vine!?”
Ce se întâmplă dacă apeși „cancel” de două ori la bancomat. Funcționalitatea cunoscută...
Ce se întâmplă dacă apeși „cancel” de două ori la bancomat. Funcționalitatea cunoscută doar de programatori