Life

Horoscop Camelia Pătrășcanu: marți, 4 mai 2021. Agitație pentru nativul Berbec

04.05.2021 | 09:12
Horoscop Camelia Patrascanu marti 4 mai 2021 Agitatie pentru nativul Berbec
ADVERTISEMENT

Horoscopul prezentat de Camelia Pătrășcanu pentru marți, 4 mai 2021, anunță o zi agitată pentru nativi, care nu se pot concentra la prea multe lucruri și trec de la o activitate la alta. 

Astrologul de la Antena 3 menționează că unii dintre nativi vor să dovedească că sunt înțelepți, în timp ce unii primesc sfaturi raționale. Astăzi nu sunt cheltuieli de energie și de bani.

ADVERTISEMENT

Citește în continuare și află care sunt previziunile complete pentru fiecare dintre cele 12 semne zodiacale. Vezi care sunt evenimentele și întâmplările de astăzi pentru zodia ta.

Horoscop Camelia Pătrășcanu: marți, 4 mai 2021, pentru toți nativii

Berbec

Ai parte de puțină agitație și lipsă de organizare astăzi, însă daci ai niște obiective foarte mari te descurci și este bine să te lași purtat de evenimente.

ADVERTISEMENT

Taur

Poate apărea o confruntare spre sfârșitul zilei, mai ales că îți exprimi opini foarte sincer și puternic, lucru care nu va fi pe placul tuturor. Se anunță cheltuieli.

Gemeni

Este o zi a adevărului, lucru care s-ar putea să te deranjeze, mai ales dacă descoperi un secret, o minciună sau poate o latură ascunsă a cuiva, o altă perspectivă asupra situației. Poate îți dai seama că ai judecat greșit unele lucruri.

ADVERTISEMENT

Rac

Ai revelații legate de o persoană din anturajul tău cu care colaborai și pe care te bazai. Realizezi că există anumite dorințe nexprimate sau ambiții ale acestei persoanei, lucru ce te-ar putea afecta.

Leu

Te-ai fi așteptat să ai parte de laue și aprecieri din partea cuiva anume, însă acest lucru nu se întâmplă. Mai mult, peroana respectivă are și câteva observații de făcut la adresa ta.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Ar trebui să ai grijă la sănătate, mai ales că excesele alimentare pe care le-ai făcut în ultima vreme au avut consecințe pe care nu ți le-ai fi dorit. S-ar putea să ai parte de probleme la sfârșitul zilei.

Balanță

Este o zi bună pentru tine și îți faci toate poftele, însă pot apărea critici din partea celor din jur. O dorință pe care vrei să ți-o îndeplinești necesită cheltuieli destul de mari și nu toți sunt de acord cu acest lucru.

Scorpion

Petreci cea mai mare parte din zi în casă, iar atmosfera poate fi puțin tensionată. Nu ți se pare că ai suficient spațiu și trebuie să împarți totul cu cineva care locuiește sub același acoperiș cu tine.

Săgetător

Trebuie să dai dovadă de atenție sporită dacă ai drumuri de făcut sau te întorci de undeva. Este important să te conformezi regulilor, mai ales astăzi.

Capricorn

S-ar putea să apară o cheltuială neașteptată, mai ales în a doua parte a zilei, după ce primești o veste și trebuie să scoți o sumă de bani din buzunar. În final, lucrurile ies bine.

Vărsător

În a doua parte a zilei ete vizat orgoliul, mai ales dacă nu îți sunt recunoscute faptele pe care le-ai făcut în ultima vreme, sau intențiile tale nu sunt înțelese. Până la urmă, reușești să treci peste această situație.

Pești

Înveți din greșeli, astfel că ziua îți aduce niște concluzii înțelepte la sfârșitul zilei. Privești anumite acțiuni din alti unghi și își dai seama unde ai greșit.

ADVERTISEMENT