Life

Horoscop Camelia Pătrășcanu: miercuri, 20 ianuarie 2021. Racul are parte de tensiuni cu superiorii

20.01.2021 | 09:35
Horoscop Camelia Patrascanu miercuri 20 ianuarie 2021 Racul are parte de tensiuni cu superiorii
ADVERTISEMENT

Horoscopul realizat de Camelia Pătrășcanu pentru ziua de miercuri, 20 ianuarie 2021, aduce constrângeri, dar și conflicte majore cu autoritățile statului. 

Potrivit astrologului de la antena3.ro, zodiile au de luat decizii radicale, tensiunile și neînțelegerile din cuplu și de la serviciu fiind la ordinea zilei.

ADVERTISEMENT

Evenimentele și întâmplările detaliate pentru fiecare semn zodiacal sunt relatate în rândurile de mai jos. Află care sunt trăirile de care au parte acestea.

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru miercuri, 20 ianuarie 2021, de la zodie la zodie

Berbec

Dispute și posibile conflicte cu autoritățile. Nativul Berbec știe ce vrea și nu va renunța la acele lucruri. Într-un final obține ce și-a propus de la bun început.

ADVERTISEMENT

Taur

Decizii sau hârtii oficiale pe care le-ar putea lua oamenii cu influență de lângă tine. Lucrurile astea te iau serios prin surprindere și e nevoie de o nouă strategie.

Gemeni

Bârfa și atitudinea unor persoane pe care le credeai prietene te lasă mască. Drumurile stabilite pentru astăzi ar putea fi amânate din diverse motive.

ADVERTISEMENT

Rac

Tensiuni la locul de muncă, mai ales dacă ești nevoit să coordonezi o echipă sau să dai explicații superiorilor tăi. Ai unele decizii de luat.

Leu

Credințele și idealurile tale se clatină puțin și există riscul ca lucrurile să nu iasă deloc așa cum ți-ai imaginat. E nevoie să te repliezi și să cauți altă cale.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Dificultăți materiale și financiare. Vrei să faci multe lucruri, însă nu ai resursele necesare pentru a duce la capăt tot ce ai de gând. Răbdare, soluțiile vor veni în cele din urmă.

Balanță

Conflict cu o persoană care te dezamăgește, în special pe plan profesional. Nu este o noutate asta, încearcă să nu mai ții cont atât de mult de părerea celor din jur.

Scorpion

Muncă și iar muncă. Astrele te sfătuiesc să fii atent la sănătate pentru că există risc mare de îmbolnăvire. Oboseala și stresul și-au pus serios amprenta asupra ta.

Săgetător

Gânduri și reflecții legat de banii pe care i-ai cheltuit aiurea, pe lucruri de care nu aveai nevoie. E momentul să fii mai cumpătat și grijuliu legat de finanțe.

Capricorn

Lipsă de energie și stări interioare de măcinare legat de banii adunați în pușculiță. Finanțele sunt tot mai puține, dar economia te va ajuta să stai bine la acest capitol.

Vărsător

Planurile, vorbele și viziunile tale ar putea îndepărta unii oameni. Sinceritatea debordantă nu te ajută prea mult. Fii atent și la drumurile pe care le faci.

Pești

Sentiment al pierderii sau al cheltuielii inutile. În sfârșit, îți dai seama că ai investit timp, bani și energie în lucruri care nu au meritat încă de la început.

ADVERTISEMENT