Life

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru anul 2021. Previziuni complete pentru toate zodiile

26.12.2020 | 10:19
Horoscop Camelia Patrascanu pentru anul 2021 Previziuni complete pentru toate zodiile
ADVERTISEMENT

Horoscopul prezentat de Camelia Pătrășcanul pentru 2021 anunță un an al schimbărilor. Sunt prezentate previziunile complete pentru fiecare zodie.

Astrologul de la Antena 3 spune că urmează un an în care zodiile vor încerca să se adapteze și să-și modifice viziunea asupra vieții pentru a-și regăsi un loc într-o lume aflată în schimbare. Această schimbare o să se mențină până în 2025.

ADVERTISEMENT

Totuși, cei mai tensionați ani ai acestei perioade sunt 2020 și 2021. Anul următor nu o să ne aducă liniștea, dar nu vom mai simți presiunea autorităților.

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru anul 2021, pentru fiecare zodie în parte

Berbec

Sunt schimbări în buzunarele acestor nativi, câștiguri financiare sau jonglerii cu banii. În luna mai, câștigurile vor fi investite în casă sau în lucruri ce țin de cămin. Tot în primăvară apar idei de afaceri, dar și discuții cu rudele cu privire la folosirea resurselor comune pentru achiziția unui bun.

ADVERTISEMENT

Taur

În anul 2021 apar niște tensiuni, cauzate de luarea unor decizii importante cu privire la carieră și  direcția în care se îndreaptă în viață. Sunt necesare schimbări importante. Este un an marcat de independență, dar și de tensiunea alegerii corecte. Primele luni ale primăverii sunt pozitive din punct de vedere financiar, apar oportunități pe care nu trebuie să le rateze.

Gemeni

Este un an dificil, cu perioade ale lunilor mai și aprilie sabatice. Viziunea o să marcheze acest an, în detrimentrul lucrurilor pactice. Nativii care călătoresc în afara țării pot avea parte de schimbări importante în viață. Firi plimbătoare, o să le meargă bine în alte părți. Dacă vor decide să rămână în România, se vor axa pe calitatea vieții, stilul acesteia și sănătate.

ADVERTISEMENT

Rac

Anul următor aduce culegerea roadelor celor din trecut. Vin câștiguri din activități desfășurate în anii precedenți, asocieri, colaborări, investiții sau parteneriate. E recomandat să nu cheltuiască la fel de mult ca până acum, ci să culeagă mai cu spor decât în alte perioade.

Leu

Este un an în care se vor face văzuți, remarcați. Imaginea pe care o oferă celor din jur este una nouă, pusă în valoare de începerea unor noi activități, proiecte de impact la public, activități sociale sau recactarea unei cărți. Întrecul an este marcat de astfel de lucruri, le merge foarte bine în carieră. Este recomandată atenție la sănătate în lunile aprilie și mai.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Anul 2021 aduce schimbări profesionale și vor fi nevoiți să se adapteze noilor provocări. Este un an al revenirii la viață pentru planul profesional, cu noutăți ce includ soluții, tehnici și metode. Vor reuși să se adapteze, chiar dacă unii naviti vor întâmpina dificultăți. Vor reuși să găsească soluții bune pentru toată lumea.

Balanță

Este un an plin de iubire, care poate să apară în mai multe feluri: prin pasiunea față de un hobby, nașterea unui copil sau o nouă apariție în viața lor, chiar și reîndrăgostirea de partenerul de viață. Acest lucru îi face dizinvolți, mai puțin crispați, conservatori și conformiști. Anul 2021 este unul al dezinhibării, al magnetismului și al atracției față de alte persoane. Unii nativi pot să devină părinți sau, dacă sunt deja, pot avea mulțumiri datorate copiilor. Apar și idei de afaceri și discuții, în primele luni ale anului, despre situația financiară de acasă, dacă se separă sau nu cu banii de către partener.

Scorpion

Scorpionii au parte de un an în care se vor axa pe cămin. Pot să-și schimbe locuința sau să achiziționeze una, lucru care le va aduce și stres, dar și succes. E important să se reducă cheltuielile și să se îngrijească de relația cu partenerul de viață, care o să fie problematică, mai ales la începutul anului. Vor avea loc multe discuții cu omul drag și trebuie să găsească un numitor comun pentru decizii ce țin de bani, casă sau averea conjugală. De asemenea, vor încerca și să creeze 0 armonie în familie. Primăvara o să le aducă reușite însemnate cu privire la bunurile imobiliare, fac jonglerii, pot câștiga bani.

Săgetător

Anul următor se anunță unul dinamic, presărat cu multe întâlniri, idei, luări de decizii. Agitația și frământarea ovor fi la ordinea zilei. O să apară schimbări importante în sfera profesională, sunt șanse și oportunități care le vor aduce câștiguri financiare. Acest lucru le va deschide granițele, unii dintre ei vor dori să călătorească sau să se mute din țară.

Capricorn

Anul 2021 va aduce schimbări financiare, dar nu neapărat profesionale. Sunt modificări ale atitudinii și a modului de raportare la trăsăturile, atuurile, calitățile și cunostințele pe care le au. Modul în care vor pune aceste lucruri în evidență va stabili dacă traseul parcurs în anul următor o să ducă spre succes sau spre eșec.

Vărsător

Vărsătorii au un an bun, marcat de planete importante. Vor reveni la viață și în lume. Independența nu o să aducă doar lucruri bune, pot să apară și conflicte în familie. Se vor răzvrăti și vor dori partea lor din bunurile comune ale familiei sau începerea unei activități pe cont propriu. Sunt ambițioși și vor vrea o casă sau să plece de acasă, să se desprindă de familie.

Pești

Nativii care vor rămâne în țară vor avea parte de un an sabatic. Cei ce vor părăsi România vor observa o diferență. 2021 vine cu înțelepciune și nevoia de spiritualizare. Este nevoie să privească lucrurile mai detașat, ca și cum nu ar fi implicați, fără emoții. De asemenea, trebuie să înțeleagă modul în care au ajuns în anumite puncte ale vieții și să rupă legăturile cu oamenii toxici. Este un an spiritual, în care au nevoie de mai mult contact cu sentimentele personale. Trebuie să pună în ordine sufletul.

ADVERTISEMENT