Life

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru luni, 14 decembrie 2020. Schimbări și vești neașteptate pentru nativi

14.12.2020 | 09:35
ADVERTISEMENT

Horoscopul prezentat de Camelia Pătrășcanu pentru luni, 14 decembrie 2020, aduce noi planuri în viața personală pe care le fac nativii. Luna Nouă în Săgetător influențează fiecare zodie. 

Astrologul de la Antena 3 menționează că Luna Nouă poate aduce o imagine mai clară asupra viitorului și poate niște decizii mai curajoase, care să-i scoată pe nativi din zona de confort.

ADVERTISEMENT

Află care sunt previziunile pentru fiecare dintre cele 12 semne zodiacale. Citește rândurile de mai jos și vezi cum se anunță prima zi a săptmânii pentru tine.

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru luni, 14 decembrie 2020

Berbec

Ai mult curaj și iei decizii care îți schimbă viața și care îți oferă o nouă direcție. Poate ai avut parte de unele dezamăgiri sau nu ai altă posibilitate acum.

ADVERTISEMENT

Taur

Iei decizii în urma unor situații neplăcute, vești sau nemulțumiri din cauza prietenilor sau colaboratorilor. Niște oameni în care ai avut încredere te dezamăgesc și te hotărăști să faci schimbări.

Gemeni

Luna Nouă influențează relația de cuplu. Atitudinea ta față de persoana iubită se schimbă, probabil din cauza unor nemulțumiri pe care le ai sau legate de cum merge relația. Iei anumite decizii, dar sunt unele bune.

ADVERTISEMENT

Rac

Luna Nouă îți controlează viața profesională. Se schimbă lucrurile în modul de colaborare, pogram sau mediul de lucru. Iei decizii curajoase și care îți aduc beneficii.

Leu

Ai o reușită la locul de muncă și ai o stare bună. Vrei să iei doar partea plină a paharului în orie situație sau îți faci planuri de a părăsi țara.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Locuința și familia sunt influențate de Luna Nouă. Poate obții o nouă locuință sau relațiile de familie se reconfigurează, astfel încât să simți că cineva te susține.

Balanță

Astăzi ai parte de numeroase știri și informații noi, multă cunoaștere. . Afli adevăruri despre anumite persoane sau realizezi niște lucruri pe baza informațiilor pe care le pui cap la cap.

Scorpion

Munca și perseverența îți vor aduce banii de care ai nevoie. Realizezi că nu te-ai implicat destul la un moment dat, iar lucrurile au început să e complice. Mobilizarea îți va aduce câștiguri avantajoase.

Săgetător

Luna Nouă se află chiar în semnul tău zodiacal, ceea ce duce la influența directă aupra ta. Te schimbi foarte mult, lucru pe care trebuia să-l faci de ceva timp. Ți-ai permis prea multe și ai avut de pierdut, dar te mobiliezi rapid.

Capricorn

Luna Nouă îți aduce o încheiere a unei etape din viața ta și tragi și concluziile. Este vorba de oameni, viața profesională sau de locul tău în viață. Domeniul care are parte de schimbări pozitive este locuința în care vor să-și ducă existența.

Vărsător

Îți faci planuri, vrei să dobândești celebritate, cunoaștere, sau să lucrezi mai mult pentru a obține câștiguri profesionale mari. Luna Nouă îți aduce planuri mari pentru viitor.

Pești

Luna Nouă își aduce o schimbare pozitivă în carieră, a direcției în care evoluezi sau a felului de a fi. Poate găsești o nou idee de colaborare, de realizare sau implicare, fiind vorba de bani.

ADVERTISEMENT