ADVERTISEMENT
Life

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru sâmbătă, 5 iunie 2021. Vărsător, multă atenție la drumuri!

Horoscopul Camelia Pătrășcanu pentru ziua de sâmbătă, 5 iunie 2021, aduce foarte multă grabă. Cele 12 zodii trebuie să fie cu ochii în patru atunci când pleacă la drum.
Autor: Alexa Serdan | 05.06.2021 | 09:55
Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru sâmbătă, 5 iunie 2021. Vărsător, multă atenție la drumuri!
Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru sâmbătă, 5 iunie 2021. Vărsător, multă atenție la drumuri! Sursa foto: antena3.ro

Totodată, astrologul de la Antena 3 mai anunță că, graba poate veni și în cazul unor discuții, când semnele zodiacale nu reușesc să gândească prea profund sau nu găsesc semnificația unor cuvinte.

ADVERTISEMENT

În aceeași notă, este o zi foarte alertă, motiv pentru care nativii trebuie să aibă timp să cântărească lucrurile pentru a nu le regreta mai târziu risipa.

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru sâmbătă, 5 iunie 2021, de la nativ la nativ

Berbec

Se anunță o zi distractivă, cu foarte mult umor și cu zâmbete pe buze. Mintea îți merge de minune, dar din păcate, nu toată lumea poate ține pasul cu tine.

Taur

O zi în care te gândești și mai mult la avantajele și foloasele tale. Nu e nimic rău în asta, însă astrele te atenționează să nu uiți de oamenii din jur.

ADVERTISEMENT

Gemeni

Propuneri și invitații interesante din partea unor prieteni foarte apropiați. Se anunță evenimente palpitante de la care e musai să nu lipsești.

Rac

Ziua poate aduce recunoaștere, recunoștință, mulțumiri și confirmări. Asta înseamnă că te bucuri de lucruri frumoase din partea celor din jur.

Leu

Prieteni, speranțe și planuri de viitor, așa arată ziua pentru tine. Ai multe idei și asta te face să visezi și să prinzi aripi pentru mai târziu.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Este una dintre acele zile în care primești confirmări de un asociat sau de la colaborator. E posibil să intre în posesia ta și un mic câștig.

Balanță

Răspunsuri și întâlniri cu oameni pe care nu i-ai mai văzut de mult, dar care stau la mare distanță de tine. Se anunță călătorii extrem de frumoase.

ADVERTISEMENT

Scorpion

Vrei să mulțumești pe cineva, de aia faci totul de dragul unei persoane. Poți câștiga ceva sau obține lucruri importante pentru tine.

Săgetător

Chef de distracție și numeroase ieșiri în oraș. În orice caz trebuie să ții cont și de partenerul de viață care îți cere să renunți la o anumită plăcere.

ADVERTISEMENT

Capricorn

Casa și căminul sunt în centrul atenției, asta pentru că sunt șanse mari să primești niște musafiri. Agitație și puțină epuizare spre finalul după-amiezii.

Vărsător

Drumuri și călătorii la care trebuie să fii atent pentru că Mercur este retrograd. Mai multă vigilență pentru cei care conduc mașina pentru că unele discuții de la volan pot fi obositoare.

Pești

Consum și cheltuieli atât de timp, cât și de bani. Dacă este o cauză bună și poți bucura pe cineva, atunci nu sunt bani pierduți în zadar.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!