Life

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru săptămâna 31 mai – 6 iunie 2021! Finanțele mai multor zodii sunt sub lupă

FANATIK vă aduce horoscopul prezentat de Camelia Pătrășcanu pentru săptămâna 31 mai – 6 iunie 2021
30.05.2021 | 10:31
Horoscop Camelia Patrascanu pentru saptamana 31 mai  6 iunie 2021 Finantele mai multor zodii sunt sub lupa
Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru săptămâna 31 mai – 6 iunie 2021 Sursa foto: captura Antena 3
ADVERTISEMENT

Astrologul de la Antena 3 anunță că săptămâna 31 mai – 6 iunie 2021 va fi una în care vom fi nevoiți să ne descurcăm cu un Mercur retrograd.

Există totuși o soluție, spune Camelia Pătrășcanu, pentru a evita efectele lui Mercur retrograd, iar aceasta ține de folosirea rațiunii, a analizei, dar și a intuiției, pentru a rezolva problemele.

ADVERTISEMENT

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru săptămâna 31 mai – 6 iunie 2021, pentru fiecare zodie în parte

Berbec

Nativii acestei zodii vor avea o zi de luni simplă, cu întâlniri utile. Zilele de marți, miercuri și joi sunt însă dedicate unor situații în care trebuie să vadă adevărul pentru a lua cele mai bune decizii, iar weekend-ul ar fi cel mai bine să fie dedicat problemelor gospodărești care au tot fost amânate.

Taur

Prima parte a săptămânii este, pentru cei născuți în zodia Taur, una în care deciziile luate par să fie ferme, dar schimbarea apare încă de miercuri, iar hotărârile care păreau luate vir fi schimbate. Important este ca nativii zodiei să își păstreze calmul, iar în weekend au timpul necesar să analizeze schimbările.

ADVERTISEMENT

Gemeni

Săptămâna 31 mai – 6 iunie 2021 este esențială pentru nativii din Gemeni, mai ales când vine vorba de planul personal, iar accentul trebuie să fie pus pe planul rațiunii, nu cel al sentimentelor. Weekend-ul anunță călătorii și relaxare.

Rac

Cei născuți în zodia Rac au dileme cât se poate de serioase cu privire la oportunitățile unei afaceri care promite mari câștiguri financiare. Cu toate acestea, ei trebuie să fie atenți, să folosească la maximum rațiunea, mai ales la mijlocul săptămânii, iar atunci vor constata că promisiunile financiare nu prea au fundament. Ziua de vineri este dedicată introspecției pentru a lua o hotărâre de maximă importanță.

ADVERTISEMENT

Leu

Săptămâna 31 mai – 6 iunie 2021 este, pentru cei din zodia Leu, una bună pentru colaborări. Mijlocul săptămânii este unul în care deciziile luate cu privire la cei din jur, intuiția fiind cuvântul de ordine în relațiile Leului, iar rezultatul poate fi bun, mai ales financiar. Weekend-ul poate aduce călători interesante.

Fecioară

Săptămâna 31 mai – 6 iunie 2021 începe cu muncă pentru Fecioare, totul fiind programat din timp și fiind în perfectă ordine. Relațiile personale îi ajută la maximum la mijlocul săptămânii, iar cei din jur își fac treaba așa cum le place nativilor din Fecioară care, din acest motiv, își vor permite relaxarea meritată în weekend.

ADVERTISEMENT

Balanță

Chiar dacă sunt încrezători, cei născuți sub semnul Balanței au enorm de mult de muncă, dar, cu atenție la fiecare amănunt și folosindu-și creativitatea trec peste momentele grele, iar sfârșitul săptămânii se anunță unul încărcat de romantism.

Scorpion

Începutul săptămânii 31 mai – 6 iunie 2021 este unul în care, dacă se concentrează, pot lua hotărâri, dar folosindu-și intuiția și creativitatea, vor găsi soluții potrivite pe care le vor pune în aplicare la mijlocul intervalului. Weekend-ul este unul care va fi dedicat tot muncii.

Săgetător

Luni, cei din Săgetător acumulează informațiile pe care, marți, miercuri și joi, le digeră pentru a rezolva niște probleme urgente. Sfârșitul săptămânii aduce momente romantice alături de familie.

Capricorn

Săptămâna 31 mai – 6 iunie 2021 este, pentru nativii din Capricorn, un interval în care se gândesc la cum să își sporească averea, cum pot maximiza profitul. Nu ar strica să apeleze la specialiști, să fie atenți la comunicare.

Vărsător

Vărsătorii vor avea o perioadă de introspecție pe toate planurile, ei vor analiza dacă nu cumva lucrează prea mult, dacă îi avantajează felul în care sunt văzuți. Mijlocul săptămânii poate aduce un profit neașteptat, mai ales că un apropiat îi răsplătește pentru valoarea pe care au demonstrat-o nativii acestei zodii.

Pești

Nativii din Pești vor avea o săptămână în care vor analiza situația financiară, iar până vineri vor avea asemenea preocupări, zi în care vor primi lămuririle necesare cu privire la acest subiect.

ADVERTISEMENT