Life

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru vineri, 5 martie 2021. Racul are o revelație importantă

05.03.2021 | 10:15
Horoscop Camelia Patrascanu pentru vineri 5 martie 2021 Racul are o revelatie importanta
ADVERTISEMENT

Camelia Pătrășcanu aduce horoscopul pentru vineri, 5 martie 2021, anunțând o zi specială pentru toți nativii. Aceștia vor fi mai înțelepți și vor învăța din anumite greșeli care au avut loc în trecut. 

Astrologul de la Antena 3 este de părere că nativii ,trebuie să renunțe la atitudinea nepotrivită și să nu facă promisiuni doar de dragul de a impresiona pe cineva.

ADVERTISEMENT

Află care sunt previziunile complete pentru fiecare dintre cele 12 semne zodiacale. Citește rândurile de mai jos și vezi cum va fi ultima zi lucrătoare a săptămânii pentru tine.

Horoscop Camelia Pătrășcanu: vineri, 5 martie 2021, pentru fiecare zodie

Berbec

Trebuie să fii mai atent la cuvintele rostite și la promisiunile pe care le faci doar pentru a fi plăcut de cineva, pentru că și acestea au un preț.

ADVERTISEMENT

Taur

S-ar putea ca planurile tale să nu iasă tocmai așa cum ți-ai fi dorot, mai ales dacă te-ai vazat și pe alte persoane. Găsește rapid soluția pentru această problemă.

Gemeni

S-ar putea să afli un răspuns legat de relațiile personale și să ai o revelație, realizând că anumite decizii sau fapte ți-au adus consecințe.

ADVERTISEMENT

Rac

Îți vei da seama de anumite lucruri și îți regândești prioritățile. De asemenea, realizezi aă ai nevoie să faci o schimbare, pentru că nu ești acolo unde ți-ai fi dorit.

Leu

Astăzi faci lucruri bune, dar nu simți că îți aduc o stare de împlinire sau fericire și ți se pare că-ți trădezi inima sau conștiința.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Este posibil să apară probleme în familie din cauza unor probleme din trecut ale căror consecințe te afectează și acum și care trebuie lămurite.

Balanță

Această ți-ar putea schimba anumite principii sau reguli după care te ghidezi în viață. Consecințele sunt mai puternice decât ai crezut, iar adevărul poate avea mai multe aparențe.

Scorpion

Ai nevoie să-ți schimbi modul în care aborezi câștigurile financiare. Realizezi că ai făcut un lucru care nu ți-a adus foarte multe avantaje în trecut și nu îți va aduce nici de data aceasta, așa că trebuie să schimbi tactica.

Săgetător

Ar trebui să renunți la orgoliu și aroganță, pentru că nu te ajută deloc și nici nu-ți creează o impresie bună în fața altor pesoane.

Capricon

Astăzi te detașezi, mai ales în relațiile cu cei din jur. Aceasta, împreună cu toleranța, acceptarea și înțelegerea reprezintă cea mai bună soluție pentru tine.

Vărsător

Trebuie să-ți regândești planurile de viitor, mai ales că ai făcut greșeala de a renunța la planurile tale în trecut sau poate nu ai făcut ce trebuie. Acum e șansa ta.

Pești

Înveți o lecție din trecut, după ce ai refuzat un job sau nu ai știut cum să fii mai disciplinat atunci când ai avut anumite responsabilități. Nu trebuie să repeți acete greșeli dacă vrei să ai parte de reușite.

ADVERTISEMENT