Life

Horoscop cu Mariana Cojocaru pentru săptămâna 22 – 28 noiembrie 2020. Probleme în relația de cuplu pentru unele zodii

21.11.2020 | 16:56
Horoscop cu Mariana Cojocaru pentru saptamana22  28 noiembrie 2020  Probleme in relatia de cuplu pentru unele zodii
ADVERTISEMENT

Horoscop săptămâna 22 – 28 noiembrie 2020 cu Mariana Cojocaru vine cu vești relativ bune pentru unele semne zodiacale, însă se anunță noi provocări pe diverse planuri pentru unii nativi.

Cunoscutul astrolog a prezentat laAntena 3 preziviziunile pentru următoarea săptămână. Urmează o săptămână plină de surprize pentru majoritatea zodiilor. Se anunță probleme în dragoste pentru unii și probleme financiare pentru alții.

ADVERTISEMENT

Sorele intră în Săgetător și anticipează evenimentele șoc care se vor produce pentru toate zodiile. Pe 30 noiembrie se anunță o Eclipsă Penumbrală de Lună, iar pe 14 Decembrie va fi o Eclipsă Totală de Soare.

Horoscop săptămâna 22 – 28 noiembrie 2020 cu Mariana Cojocaru

Berbec

Nativii din zodia Berbec sunt sfătuiți să acorde atenție sănătății, dar și relației de cuplu. În plus, se anunță modificări majore pe plan profesional și este posibil să apară schimbări în carieră.

ADVERTISEMENT

Taur

Relațiile sentimentale și matrimoniale vor fi afectate, iar nativii sunt sfătuiți să aibă grijă și la relația cu familia. În plus, și sănătatea este vizată și necesită atenție sporită.

Gemeni

Probleme în relația de cuplu. Sunt vizate dragostea și copiii, iar cariera anunță schimbari surprinzătoare și sunteți obligați să luați inițiativă și să veniți cu soluții sau cu noi idei ajutătoare.

ADVERTISEMENT

Rac

Se anunță tensiuni în relația de cuplu, care vă pot afecta și sănătatea. Nu există înțelegere reciprocă între parteneri, lucru care poate duce la separări definitive. În ceea ce privește cariera, vă simțiți dezorientați și fără vreun scop anume.

Leu
Sunt vizate viața sentimentală copiii și chiar și sănătatea, aveți nevoie de soluții. Este necesară reorganizarea în ceea ce privește cariera, iar nativii sunt sfătuiți să acorde importanță planurilor profesionale.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Anul 2020 este un an într-adevăr dificil, iar acum se apropie un treilea val generat de eclipse. Nativii din zodia fecioară mai au multe întrebă existențiale, cărora le caută răspunsuri.

Balanță

Se anunță un sfârșit de an plin de încărcări, atât pe plan sentimental, cât și pe plan profesional. Este posibil să vă confruntați cu un impas în relația de cuplu sau în ceea ce privește sănătatea. Cei fără relație încearcă să își găsească perechea.

Scorpion

Se anunță probleme în plan sentimental, este posibil să vă confruntați cu dezamăgiri, iar persoanele potrivite par a fi, de fapt, nepotrivite. Veți fi nevoiți să faceți compromisuri în carieră sau referitoare la sănătate.

Săgetător

Evoluția și viitorul riscă să fie afectate. Vă veți confrunta cu dezamăgiri, a căror cauză nu vă este cunoscută. Se anunță evenimente neprevăzite, mai ales în ceea ce privește cariera.

Capricorn

Trebuie să luați o decizie importantă și să alegeți între carieră și dragoste. Nu uitați să acordați atenție sănătății pentru riscați să vă confruntați cu probleme din cauza proiectelor profesionale, a suprasolicitării.

Vărsător

Se vor produce schimbări majore și noi provocări în ceea ce privește sănătatea, dragostea, cariera. Karma nu uită și nu întârzie să apară, așa că fiți cu ochii-n patru!

Pești

Se anunță probleme în relația de cuplu. În plus, Peștii riscă să se confrunte cu dezamăgiri din cauza unor secrete neașteptate, pe care le află chiar și accidental.

ADVERTISEMENT