Life

Horoscop karmic pentru săptămâna 10-16 mai 2021. Zodiile de apă trec prin răsturnări de situație

09.05.2021 | 14:50
Horoscop karmic pentru saptamana 1016 mai 2021 Zodiile de apa trec prin rasturnari de situatie
Horoscop karmic pentru săptămâna 10-16 mai 2021. Foto: jothishi.com
ADVERTISEMENT

Potrivit celui mai nou horoscop karmic, pentru săptămâna 10-16 mai 2021, zodiile de apă vor trece prin tot felul de stări ciudate provocate de răsturnările de situație cu care se vor confrunta mai ales din punct de vedere emoțional.

Este o perioadă în care oamenii trebuie să se privească în oglindă mai atent ca oricând, să facă alegerile potrivite și să recunoască acolo unde au lacune.

ADVERTISEMENT

Zodiile de apă (Rac, Scorpion, Pești) vor fi extrem de dornice de schimbare, însă toate planurile lor pot fi date peste cap, căci Universul lucrează întotdeauna imprevizibil.

Horoscop karmic pentru săptămâna 10-16 mai 2021

Racii au de rezolvat anumite lucruri la locul de muncă. E o săptămână plină de alergătură, de hârțogăraie. Peștii nu sunt în apele lor și poartă discuții dificile cu persoane din familie, iar Scorpionii vor avea parte de o perioadă cu restricționări din punct de vedere financiar.

ADVERTISEMENT

Zodiile de pământ (Taur, Fecioară, Capricorn) definitivează anumite schimbări pe care le-au început în urmă cu câteva luni și sunt extrem de entuziasmate de ceea ce li se întâmplă.

Capricornii sunt cei mai avantajați de astre în săptămâna cuprinsă între 10 și 16 mai, iar Taurii pot întâmpina anumite obstacole pe planul comunicării.

ADVERTISEMENT

Balanțele și Vărsătorii au parte de bani

Zodiile de aer (Gemeni, Balanță, Vărsător) fac eforturi din ce în ce mai mari pentru a ajunge la inima cuiva. Gemenii se simt trădați, dezamăgiți de anumite persoane și decid să facă anumite schimbări în viața lor. S-ar putea să își facă prieteni noi.

Balanțele și Vărsătorii stau mai mult cu familia și fac tot felul de planuri pentru vacanța de vară. Vin banii cu nemiluita pentru ei.

ADVERTISEMENT

Zodiile de foc (Berbec, Leu, Săgetător) au o săptămână de vindecare spirituală. Rănile trecutului vor fi acoperite de niște adevăruri pe care le descoperă și care îi vor face pe nativii de foc să vadă viața cu alți ochi.

Săgetătorii descoperă câteva lucruri interesante cu ajutorul cărora vor face o schimbare majoră din punct de vedere sentimental, iar Berbecii își pot găsi jobul mult visat.

Leii sunt și ei într-o pasă bună în săptămâna care urmează, căci vin niște vești plăcute despre anumite persoane din familie pentru care și-au făcut o serie de griji.

 

ADVERTISEMENT