Life

Horoscop karmic pentru săptămâna 11-17 ianuarie 2021. Zodiile de foc se astâmpără

10.01.2021 | 10:30
Horoscop karmic pentru saptamana 1117 ianuarie 2021 Zodiile de foc se astampara
ADVERTISEMENT

Potrivit celui mai nou horoscop karmic, cel pentru săptămâna 11-17 ianuarie 2021, zodiile de foc se vor mai potoli cu grijile și vor intra într-o etapă liniștită a vieții lor, chiar foarte armonioasă.

Săptămâna cuprinsă între 11 și 17 ianuarie stă sub semnul cifrei 6 în numerologie, general vorbind, iar 6 înseamnă iubire și calmare, vindecare și apropiere de spiritualitate, înțelegere și respect.

ADVERTISEMENT

Așadar, în această perioadă avem in nou de-a face cu karma de ignoranță, și anume neglijarea lucrurilor importante pentru binele personal. Zodiile care vor simți accentuate efectele acestei karme sunt, de data aceasta, cele de aer.

Horoscop karmic pentru săptămâna 11-17 ianuarie 2021

Gemenii, Vărsătorii și Balanțele trebuie să fie cu ochii în patru căci în săptămâna 11-17 ianuarie mai mult de o persoană vrea să îi tragă pe sfoară, iar unii, din cauza ignoranței lor, s-ar putea să și reușească.

ADVERTISEMENT

Vărsătorii stau cel mai bine cu urechile ciulite, pe când Balanțele preiau rolul Vărsătorilor, acela de visătoare într-o veșnicie imposibil de atins cu gândul.

Chiar dacă armonia este cea care definește săptămâna nu este, așadar, o perioadă de meditație, de introspecție, ci una de acțiune, de acțiune în conformitate cu propriile crezuri, dar o acțiune benefică, calculată, concentrată, nu zgomotoasă.

ADVERTISEMENT

Zodiile de foc respiră ușurate și fericite

Zodiile de apă (Rac, Scorpion și Pești) au în față 7 zile destul de debusolante din punct de vedere financiar, așa că săptămâna asta vor învăța că oricât de mult ar avea sau oricât de mult le-ar lipsi, adevăratele lacune sunt cele sufletești. Nevoia de afecțiune va crește în cazul lor mai mult ca oricând.

Zodiile de foc ( Berbec, Săgetător și Leu) reușesc să se adune și să vadă, în sfârșit, partea plină a paharului, căci el se va umple de data asta, ca din neant, de belșug.

ADVERTISEMENT

Fecioarele, Capricornii și Taurii (zodiile de pământ) se refugiază în muncă, dar astrele le trag de mânecuță și le amintesc că au o viață dincolo de birou pe care ar trebui să o trăiască.

 

ADVERTISEMENT