Life

Zodia Scorpion și lucrurile pe cale i le aduce 2021. Horoscop complet pentru anul viitor

28.12.2020 | 09:42
Zodia Scorpion si lucrurile pe cale i le aduce 2021 Horoscop complet pentru anul viitor
Zodia Scorpion și lucrurile pe cale i le aduce 2021. Horoscop complet pentru anul viitor Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Anul 2021 o să le aducă nativilor din zodia Scorpion lucruri bune, dar și momente tensionate. Horoscopul complet pentru anul următor anunță și un succes.

Camelia Pătrășcanu, astolog la Antena 3, a emis previziunile pentru 2021, iar veștile sunt diverse. În general, anul care urmează este unul care nu o să ne aducă liniște.

ADVERTISEMENT

Scorpionii au parte și ei de tensiuni, în special cu partenerii de viață, dar sfârșitul celor 12 luni o să fie unul bun. În plus, 2022 o să îi găsească pe acești nativi cu buzunarele pline.

Zodia Scorpion și ce le aduce 2021. Horoscop complet pentru noul an

Anul 2021 o să fie unul în care accentul o să fie pus pe cămin, pentru nativii din zodia scorpion. Aceștia pot să își schimbe casa sau să cumpere una, lucru care reprezintă o reușită, dar aduce și motive de neliniște. E recomandat să aibă grijă la cheltuieli.

ADVERTISEMENT

Un aspect important este relația de cuplu. Ambii parteneri de viață vor avea dispoziții nu tocmai bune. Până în 2025, zona relațiilor este problematică, o planetă cu mofturi. Întreg anul 2021 o să fie așa, nativii vor încerca să le intre în grații oamenilor din familie.

Discuțiile cu partenerul de viață vor începe în același timp cu noul an. Cuplul trebuie să găsească un numitor comun pentru probleme ce țin de finanțe, modul în care acestea se vor folosi, și probleme legate de casă. În martie și aprilie apar oportunități în privința unor bunuri importante, case, mașini sau terenuri. Abili, pot să câștige bani sau să facă în așa fel încât să nu aibă pierderi financiare.

ADVERTISEMENT

Începutul verii, primele două luni, reprezintă o perioadă prielnică pentru planul profesional și reușite în carieră, proiecte însemnate. Acesta o să aducă și multă tensiune, sunt multe chestiuni de rezolvat.

Sunt încăpățânați și țin la ideile lor, iar acest lucru le va aduce și conflicte cu oamenii din jur. Trebuie să fie luate unele decizii importante. Este recomandată consultarea cu ceilalți și luarea unei decizii argumetate, fără să fie un capriciu.

ADVERTISEMENT

În septembrie și octombrie un aspect importat ce trebuie luat în calcul este sănătatea, trebuie să fie atenți la surmenare. Ultimele două luni din an îi găsesc vigurosi și într-o formă bună. Începutul lui 2022 le aduce câștiguri financiare.

ADVERTISEMENT