Life

Horoscop karmic realizat de Camelia Pătrășcanu. Ce destin au zodiile până în 2025

Horoscop karmic realizat de Camelia Pătrășcanu. Cum ne influențează destinul karmic în zodia Balanță până în anul 2025?
17.10.2023 | 12:40
Horoscop karmic realizat de Camelia Patrascanu Ce destin au zodiile pana in 2025
Horoscop karmic Camelia Pătrășcanu. Foto: ASTROFANATIK
ADVERTISEMENT

Horoscop karmic realizat de Camelia Pătrășcanu, în exclusivitate pentru FANATIK! Destinul Karmic în Balanță ne dă lecții de viață pe bandă rulantă!

Horoscop karmic realizat de Camelia Pătrășcanu: Destinul karmic, în zodia Balanță până în anul 2025

Nodul Sud s-a instalat în Balanță în iulie și părăsește acest semn abia în februarie 2025. Dacă Nodul Nord e în Berbec și ne cere să fim curajoși, destinul karmic ne spune că putem face asta, dar doar învățând din lecțiile trecute.

ADVERTISEMENT

Acest destin karmic ne învață să fim mai atenți la efecte, la faptul că lumea e de multe ori o oglindă. Învățăm în aceste luni să dozăm calitățile noastre. Faptul că putem să facem unele lucruri nu înseamnă că și trebuie să le facem.

Pentru Berbeci, e vorba de analizat, de analizarea efectelor comportamentelor lor. Trebuie să suporte efectul lui „nu-mi pasă”. Nu e vorba să se reprimeze, ci cum e mai bine să facă tot ce și-au propus. Lecția bine învățată va fi evidentă mai ales în septembrie-octombrie anul următor.

ADVERTISEMENT

Gemenii învață din greșelile trecutului

Pentru Tauri, această lungă ședere a destinului karmic în zodia Balanță activează mai ales în zona relațiilor profesionale sau a relațiilor de colaborare. Apoi, mai atinge un subiect, în felul în care se mobilizează pentru a rezolva diverse treburi. Pentru unele treburi e nevoie să se străduiască un pic mai mult.

Horoscop karmic realizat de Camelia Pătrășcanu. Pentru Gemeni, acest fenomen astrologic are legătură cu iubirea sub toate aspectele nu numai pentru persoane. Poate fi și pentru un proiect sau pentru o activitate. E un tranzit din care au de învățat analizând trecutul. Analizează mai mult care e glasul inimii. În vara și toamna anului viitor pot avea parte de o relație sau chiar un copil.

ADVERTISEMENT

Racii sunt vizați în casă și siguranță. Pun în balanță rolul lor social cu liniștea din căminul lor. În plus, destinul este în zona carierei până în februarie 2025. Orice doresc să facă, oricare ar fi calea de afirmare, trebuie să știe pe ce se bazează.

Pentru Lei, destinul karmic aduce o problematică: înțelegerea cu oamenii de care se lovesc zi de zi, vecinătățile lor. Înțelegerea comunității în care se află este o temă. Pot plăti un preț pentru că au greșit sau au fost prea aspri, prea elitiști cu oamenii.

ADVERTISEMENT

Fecioarele devin mai eficiente

Pentru Fecioare, destinul în Balanță vizează banii câștigați cu sudoarea frunții. Sunt multe lecții aici, căci de multe ori au avut sentimentul că nu au câștigat cât au meritat, pentru că nu au avut curajul să ceară drepturile lor financiare. E o perioadă în care devin un pic mai eficiente în felul în care își organizează activitatea.

Horoscop karmic realizat de Camelia Pătrășcanu. Balanțele înțeleg că tot ce se întâmplă în relațiile lor are legătură cu ce au transmis ele, nu neapărat greșeli făcute, ci modul în care și-au transmis cererile. Poate că au fost rigide, n-au fost pe limba celuilalt etc.

Scorpionii au multe lucruri să înțeleagă. Se dezleagă mai multă compasiune, afecțiune, empatie. Pot descoperi că sunt sensibili și au o intuiție subtilă prin care pot diagnostica stările sufletești ale celorlalți.

Săgetătorii, atenți la cum se prezintă în lume

Pentru Săgetători, destinul karmic e filmat în zona relațiilor publice, a popularității. Unii înțeleg cum să se poarte în societate, care sunt grupurile care li se potrivesc. Dacă vor să intre într-un grup, înțeleg ce trebuie să plătească. Alții sunt mai interesați să iasă dintr-un grup, pentru că nu îi mai reprezintă.

Capricornii stau mult pe gânduri și își dau seama că dacă sunt singuri are legătură cu atitudinea adoptată, gândurile sau filozofia de viață pe care o au despre relații, în general. Pe de altă parte, trebuie să-și asume niște responsabilități pe care nu și le mai doresc acum.

Vărsătorii sunt vizați în comunicare. Mulți Vărsători cască gura la alții și înțeleg de ce sunt atrași de anumite mesaje. Destinul karmic le spune că trebuie să aibă proprietatea gândurilor și a cuvintelor, căci pot atinge inimi. Sunt mai atenți la efectele gesturilor și cuvintelor asupra oamenilor din preajmă.

Horoscop karmic realizat de Camelia Pătrășcanu. Pentru Pești, destinul karmic vizează dependențele sau slăbiciunile. Poate că au copiat un comportament legat de vicii și s-au uitat pe ei. Au șansa acum să se prețuiască mai mult și să-și recupereze puterea, sufletul din situații toxice.

 

ADVERTISEMENT