Life

Horoscop Camelia Pătrășcanu. Trigonul Venus-Jupiter aduce bani pentru două zodii

Horoscop Camelia Pătrășcanu. Trigonul Venus-Jupiter aduce multe aspecte beneficii, inclusiv bani, pentru zodii. Previziunile momentului!
16.10.2023 | 11:30
Horoscop Camelia Patrascanu Trigonul VenusJupiter aduce bani pentru doua zodii
Horoscop Camelia Pătrășcanu. Foto: ASTROFANATIK
ADVERTISEMENT

Horoscop Camelia Pătrășcanu: Trigonul Venus-Jupiter vine cu vești extrem de plăcute pentru majoritatea zodiilor. Fiecare are câte ceva de câștigat!

Horoscop Camelia Pătrășcanu: Urmează o perioadă de glorie pentru zodii

Vorbim despre un aspect favorabil care se formează între Venus și Jupiter în perioada 16-27 octombrie 2023, în zodii practice. Cele două planete ne dau spor și o minte limpede la lucru.

ADVERTISEMENT

Important e să ne mobilizăm și să fim hărnicuți, pentru că suntem ajutați astral să izbutim în ce avem de făcut, prin destoinicie și hărnicie. Vorbim de trigonul Venus-Jupiter, dar după 27 se continuă cu aspectul pozitiv Venus-Uranus, care aduce un plus de ingeniozitate, mai mult curaj.

Lucrurile se pot aranja foarte bine și datorită unor șanse, unor oportunități la care trebuie să fim atenți. Sunt diverse informații și dibăcii pe care le putem deprinde în aceste zile. Acest aspect ne dă o mai mare lejeritate în a aborda niște sarcini care ni se pot părea mai complicate.

ADVERTISEMENT

Berbecii sunt bine moblizați și foarte harnici în lucrurile pe care le au de făcut și pot câștiga bani. Pot avea sentimentul că ori evită o pagubă, ori aduc mai mulți bani la buget prin ceea ce fac.

Horoscop Camelia Pătrășcanu. Taurii sunt creativi profesional. E important pentru cei care se pricep la ceva să fie ingenioși în sectorul lor. Își pun experiența la bătaie și creează scurtături în rezolvarea unor aspecte de lucru. Pot fi atât de ingenioși încât să inventeze ustensile noi.

ADVERTISEMENT

Gemenii sunt mai preocupați de sănătate și îngrijire corporală. Multe probleme se pot rezolva prin investigații. Pot ajunge la cei mai potriviți terapeuți. Există un soi de coeziune în familie și în relațiile private.

Racii au întâlniri favorabile

Racii au și ei beneficii mai mult în zona relațiilor și informațiilor, întâlnirilor și evenimentelor. Întâlnesc oameni care au aceeași pasiune. Se duc țintit către zonele care îi interesează. Își iau niște modele, au nevoie de oameni care au trecut prin experiențe de care ei se lovesc acum.

ADVERTISEMENT

Leii au beneficii legate de poziția lor profesională și banii care vin din muncă. Cei care au șefi, au curajul să vină cu soluții salvatoare în fața lor. Sunt apreciați pentru luările lor de poziție și discurs.

Fecioarele au încredere în ele. Se prezintă la un nivel foarte înalt. Prezența lor este remarcată, dar și cunoștințele lor sunt remarcate. Poate veni și o invitație care să le surprindă și pot scoate un avantaj care nu ține neapărat de bani.

Balanțele au lucruri bune care se întâmplă prin alții, prin partenerul de viață sau alte persoane. E un nor de prosperitate, de realizare, de reușită în jurul lor. Le afectează în bine viața reușita altcuiva.

Săgetătorii se organizează mai bine

Horoscop Camelia Pătrășcanu. Scorpionii au și ei o reușită mai ales socială. Au popularitate, faimă, apreciere. Sunt simpatizați de ceilalți. E o perioadă bună pentru contacte, întâlniri, au umor. Au sentimentul de lejeritate socială și e păcat să stea în casă în acest timp.

Săgetătorii au și ei beneficii datorită muncii pe care mai curând o organizează decât o fac. Știu să își delege anumite sarcini, să le fie mai ușor. Șefii sunt receptivi la progresele lor și ideile bune pe care le au sunt apreciate imediat.

Capricornii au și ei beneficitate din felul în care se deschid și înțeleg lucrurile. Cu cât își deschid mai mult sufletul, sunt mai empatici, își adaptează tonul, atitudinea, discursul. Sunt buni pedagogi, știu să îi îndrume pe cei din jurul lor. De asemenea, pot aprecia pe cineva și în felul ăsta sporesc capacitățile cuiva.

Vărsătorii au reușită în cămin și familie. E o reușită ce ține de casă, iar planetele le dau viteză, îi ajută mult pentru a se simți confortabili. Se pot bifa multe realizări gospodărești.

Peștii au și ei beneficii datorită informațiilor și relațiilor. Comunică foarte bine cu oamenii pe care îi întâlnesc. Pot rezolva și acte și discută pentru asta. Au nevoie să se creeze o simpatie cu oamenii de la care au nevoie de sfaturi sau acte.

 

ADVERTISEMENT
Greșeala făcută de Duckadam după ce s-a mutat în SUA cu familia: Așa...
Greșeala făcută de Duckadam după ce s-a mutat în SUA cu familia: Așa cum fac toți românii, ce puteam să fac?
O tânără va fi eutanasiată după trei ani și jumătate de procese: „Mă...
O tânără va fi eutanasiată după trei ani și jumătate de procese: „Mă simt ușurată. A fost o luptă atât de lungă”
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din...
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din nou mari probleme cu legea! A fost redeschis un dosar mai vechi ce îl vizează pe omul de afaceri din Pipera
Prima reţinere după celebra nuntă opulentă din Buzescu. Socrul mare a blocat de...
Prima reţinere după celebra nuntă opulentă din Buzescu. Socrul mare a blocat de două ori un drum european
Cât de frumoasă este cea mai bogată româncă! Afacerea cu care a dat...
Cât de frumoasă este cea mai bogată româncă! Afacerea cu care a dat lovitura şi care a ajutat-o să adune o avere fabuloasă
Wow! Cum arată Loredana Groza, în realitate. Anca Țurcașiu a postat o fotografie...
Wow! Cum arată Loredana Groza, în realitate. Anca Țurcașiu a postat o fotografie cu ea, fără niciun filtru
EUROPA intră în RĂZBOI! Decizia Comisiei Europene privind ÎNARMAREA
EUROPA intră în RĂZBOI! Decizia Comisiei Europene privind ÎNARMAREA
Florin Salam, din nou în mijlocul unui scandal de proporții. De ce este...
Florin Salam, din nou în mijlocul unui scandal de proporții. De ce este acuzat manelistul
Simona Halep a spus adevărul: Înseamnă enorm pentru mine
Simona Halep a spus adevărul: Înseamnă enorm pentru mine
Ultima oră! Centralele de apartament devin istorie, încălzirea revine „la pauşal”
Ultima oră! Centralele de apartament devin istorie, încălzirea revine „la pauşal”
REPORTAJ După ce era să fie asasinat de soacră și soție, Ghiță din...
REPORTAJ După ce era să fie asasinat de soacră și soție, Ghiță din Măscurei, Vaslui, se gândește să divorțeze: „Ce să facă și el, singurel, dacă ea nu mai vine!?”
Ce se întâmplă dacă apeși „cancel” de două ori la bancomat. Funcționalitatea cunoscută...
Ce se întâmplă dacă apeși „cancel” de două ori la bancomat. Funcționalitatea cunoscută doar de programatori