News

Horoscop karmic săptămâna 10 – 16 iunie 2019. Trei zodii, în pragul colapsului

10.06.2019 | 14:34
Horoscop karmic saptamana 10  16 iunie 2019 Trei zodii in pragul colapsului

Conform horoscopului karmic pentru săptămâna 10-16 iunie 2019, trei zodii vor avea serioase probleme de redresare. Va fi o săptămână plină de termene-limită, de provocări care mai de care mai stresante și enervante pentru mulți nativi. Fecioarele, Scorpionii și Gemenii trebuie să se redreseze urgent în perioada care urmează.

Horoscop karmic săptămâna 10-16 iunie 2019

Zodiile de foc

Berbecii au nevoie de ceva mai multă deschidere în relațiile cu cei din jur, fie că sunt prieteni sau rude. Acești nativi au de făcut multe alegeri săptămâna aceasta, dar nu trebuie să le facă în necunoștință de cauză.

Săgetătorii și Leii, în schimb, au parte de o perioadă relaxantă. Din punct de vedere karmic, aceștia primesc toate lucrurile bune pe care le-au oferit. Sunt răsfățații acestei perioade și fac tot posibilul să își mențină acest vibe.

Fecioarele și Scorpionii au probleme serioase. Sursa foto: pixabay.com

Zodiile de pământ

Fecioarele se confruntă cu serioase probleme financiare și au de refăcut complet planurile. Nu e motiv de panică, este doar o perioadă care va trece, însă le va da niște bătăi de cap. Trebuie să fie rezervate și pragmatice.

Taurii resimt oboseala după munca imensă depusă în ultima perioadă, iar săptămâna aceasta își va pune amprenta asupra lor din toate punctele de vedere. Au nevoie de timp liber și înțelegere.

Capricornii nu sunt tocmai în apele lor. Au anumite remușcări și trebuie să rezolve o serie de chestiuni legate de locul lor de muncă și de viitorul relațiilor sale parteneriale.

Zodiile de aer

Gemenii au și ei parte de o săptămână plină de restricții. Unele vești nu vor fi pe placul lor și dacă nu acționează la timp s-ar putea trezi cu tot felul de probleme și mai mari. Așadar, e o perioadă excelentă pentru a acționa cu încredere.

Balanțele primesc tot felul de vești alarmante de la persoanele din jur și trebuie să ia anumite decizii cu privire la viitorul lor sentimental.

Vărsătorii au parte de câteva zile în care li se cer prea multă eficiență pentru ceea ce pot ei oferi momentan. Au nevoie de o pauză căci nu vor fi tocmai pregătiți să dea randament non-stop.

Zodiile de apă

Racii continuă să își pună tot felul de întrebări și se amăgesc singuri. Pun la cale tot felul de planuri, însă niciunul nu va fi suficient de bun pentru a-i scoate din tristețe.

Scorpionii au o săptămână dificilă din punct de vedere financiar și trebuie să recurgă la împrumuturi de la prieteni, de la familie sau chiar de la bancă. Peștii trec și ei printr-o situație complicată din cauza reproșurilor primite de la persoana iubită.