Life

Horoscop Mariana Cojocaru pentru anul 2022. Ce urmează pentru fiecare zodie

Mariana Cojocaru a consultat astrele și a descoperit care sunt previziunile astrologice pentru anul 2022. Potrivit astrologului, se anunță o perioadă guvernată de două planete.
01.01.2022 | 12:45
Horoscop Mariana Cojocaru pentru anul 2022 Ce urmeaza pentru fiecare zodie
Horoscop Mariana Cojocaru pentru 2022, pentru fiecare zodie la rând. Sursa foto: antena3.ro
ADVERTISEMENT

De asemenea, cunoscutul astrolog de la Antena 3 mai amintește că unele semne zodiacale au parte de încercări în plan sentimental. Pot exista despărțiri sau divorțuri în noul an.

Zodia cea mai debusolată din întregul horoscop este Scorpionul, care are parte de o karmă complet negativă în următoarele 12 luni.

ADVERTISEMENT

Horoscop Mariana Cojocaru pentru 2022, pentru fiecare zodie la rând

Berbec

Anul 2022 poate aduce cumpene în plan sentimental. De asemenea, problemele care țin de carieră și sănătate sunt și el scoase în evidență din primăvară. Partea financiară merge la extreme.

Taur

Este o perioadă a încercărilor, a reactivărilor din viețile anterioare. 2022 vine cu o separare, divorț sau alte chestiuni sensibile care nu sunt trecute cu vederea. Schimbări bruște în carieră și sănătate.

ADVERTISEMENT

Gemeni

Povara karmică dispare după ce ultimii doi au fost cei mai grei pentru tine. Din primăvară te eliberezi și răsufli ușurat, cel puțin unii nativi. Problemele se pot acutiza și aici e vorba de carieră și dragoste.

Rac

Lucrurile pot fi neclare din mai multe puncte de vedere. Venus retrograd este la început de an pe zodia opusă, în Capricorn. Sunt încercări în dragoste, apoi pe sănătate și carieră. 2022 nu susține sarcinile la femei.

ADVERTISEMENT

Leu

Opoziția cu Saturn din Vărsător poate aduce cumpene. Dușmanii sunt vizibili și invizibili, se cere atenție la prieteni. E timpul să arăți cine ești cu adevărat. Sunt probe pe care trebuie să te treci pentru a convinge că ești puternic.

Fecioară

Luna Neagră în Gemeni cere mai multă atenție la carieră și chestiuni legate de străinătate. Luna Albă și Marte te ajută să răzbați la niște schimbări, să găsești mișcări strategice, să nu ai parte de piedici.

ADVERTISEMENT

Balanță

În 2022 ești puțin dezorientat, dar în cele din urmă găsești căile de ieșire: negociere, dreptate sau justiție. Cuadratura Soarelui natal cu Lilith din Rac pe zodii cardinale, cu Venus retrograd, Pluton, Mercur în Capricorn aduce numeroase situații.

Scorpion

Noul an vine cu debusolare pentru că se discută de o karmă negativă în Scorpion. Nu îți place să fii constrâns, ci să hotărăști tu. Nu ai voie să denigrezi sau să denaturezi anumite părți.

Săgetător

Vine o perioadă interesantă, complexă, cu probleme care se pot agrava. E bine să ai grijă cu cine te însoțești, fii atent la familie. Pot apărea trădări sau înșelăciuni. Lilith rămâne într-o zonă de atenţionare. Cariera poate suporta o retrogradare.

Capricorn

2022 începe cu o presiune din cauza lui Venus retrograd, nu te poți manifesta așa cum ai vrea. Se rezolvă chestiuni care țin de relații, se pot reface multe dintre ele chiar în singurătate. Primăvara aduce trădări.

Vărsător

Saturn aduce un an al constrângerilor. Planeta are niște planuri pentru această zodie, cei care sunt la maturitate sunt mai protejați, ceilalți pot avea mari probleme în 2022.

Pești

Ești guvernat de ambii patroni, Neptun și Jupiter, planeta norocului. Norocul poate fi forțat la început de an. Cei mai mulți au blocaje și sunt realizări numai pe jumătate împlinite. Impas în carieră.

ADVERTISEMENT