News

Horoscop Minerva pentru luna iulie 2019. Agitaţie mare în Casa Iubirii

01.07.2019 | 11:34
Horoscop Minerva pentru luna iulie 2019 Agitatie mare in Casa Iubirii

Astrologul Minerva a realizat horoscopul pentru luna iulie 2019, cea care a început astăzi, și anunță agitație mare în planul amoros. Luna lui Cuptor, cum e denumită în termeni populari, este una decisivă pentru foarte multe semne zodiacale. Vor avea loc schimbări majore pentru mulți nativi, scrie huff.ro.

Horoscop Minerva pe luna iulie 2019: Multe schimbări pentru zodii

Berbecii se vor concentra asupra sectorului iubirii, acolo unde au multe probe de dat, iar Taurii au parte de noi provocări, căci li se deschid orizonturi neașteptate. Leii se concentrează foarte mult asupra carierei, iar Fecioarele își propun obiective majore, pe termen lung, căci perspectivele sunt extraordinare și pentru ele.

Berbecii trebuie să fie atenți la felul în care gestionează problemele sentimentale. Vor cunoaște persoane noi, dar ar fi bine să nu se precipite. Răbdarea este cuvântul pe care trebuie să îl învețe în această lună. Trigonul Marte-Chiron de pe 20 iulie îi va ajuta pe nativii de foc să urmeze o cale nu tocmai ușoară de a rezolva anumite aspecte critice din viața lor personală.

Vărsătorii trebuie să fie mai deschiși. Sursa foto: itacademy.ro

Racii trebuie să stea departe de grupurile sociale

Taurii au parte de oportunități noi, iar șansele de creștere a veniturilor în iulie sunt mai mari față de lunile anterioare. Vor acorda mai multă atenție organismului și vor deveni mai pragmatici.

Gemenii sunt predispuși la a cădea în tot felul de capcane, fapt pentru care trebuie să fie cu ochii în patru. Trebuie să identifice soluțiile corecte pentru a nu întâmpina probleme la muncă.

Racii trebuie să se îndepărteze de mediile sociale, căci pot ieși la suprafață lucruri legate de viața lor personală care nu îi vor măguli. Au nevoie și ei de un restart.

Leii au de urmat o cale sigură, așa că pașii pe care e musai să îi facă nu trebuie să fie uriași, ci mărunți. Încetul cu încetul vor avea parte de realizările la care visează.

Fecioarele au nevoie de o soluție optimă pentru a se valorifica și o vor găsi cu puțină trudă. Le crește prestigiul mai ales în a doua parte a lunii, când munca lor devine mult mai apreciată.

Balanțele vor întâlni oameni noi și vor face tot felul de schimburi de idei. Este în avantajul lor mai ales că sunt persoanele care pot face salturi importante într-un timp scurt, în carieră.

Scorpionii se lovesc de anumite umbre ale trecutului și în luna iulie trebuie să învețe să își asume răspunderea pentru anumite greșeli.

Săgetătorii se pot trezi cu o moștenire care să le provoace emoții mixte. Au de făcut niște analize serioase pentru a nu lua o hotărâre eronată.

Capricornii sunt puțin dezamăgiți că unele lucruri nu evoluează în favoarea lor. Vor trece peste tot felul de obstacole și e indicat să nu se demoralizeze.

Vărsătorii trebuie să fie mai deschiși. Nu pot cunoaște oameni noi dacă nu îi lasă să intre în sufletul lor.

Peștii au nevoie și ei de o altă poziționare față de oamenii din jur, căci viața lor sentimentală tinde să capete un contur dramatic.