News

Horoscop Neti Sandu, de Florii! Zodii care au probleme de sănătate pe 21 aprilie

21.04.2019 | 09:51
Horoscop Neti Sandu de Florii Zodii care au probleme de sanatate pe 21 aprilie

Neti Sandu indică horoscopul pentru duminica de Florii! Care din cei 12 nativi vor avea ceva probleme de sănătate azi, 21 aprilie? De asemenea, astrele indică faptul că una din acestea are toate șansele să înceapă o nouă poveste de dragoste. Vibrația zilei se pare că este 3, așa că se arată mult curaj pentru nativi și rostirea adevărului din plin, în orice situația.

Horoscop Neti Sandu, de Florii! O zodie începe o frumoasă poveste de dragoste!

Neti Sandu indică vibrația 3 a zilei de azi, 21 aprilie. Zodiacul pentru duminica de Florii arată că o zodie are șanse extrem de mari să se îndrăgostească și să înceapă o poveste de iubire  extrem de pasională. Din păcate, altele stau cam prost cu sănătatea, astfel că trebuie să aibă o mai mare grijă, în special azi.

Care sunt zodiile norocoase în această zi de sărbătoare și care sunt nativii care au nocorul pus deoparte? Astrele recomandă să vă bucurați de lucrurile mărunte și să apreciați ce aveți în jurul vostru.

Horoscop Neti Sandu pentru ziua de Florii!
Horoscop Neti Sandu pentru ziua de Florii!

Berbec

Berbecii fac o excursie azi de Florii. Vă revedeți cu rudele și cu niște prieteni din copilărie, oameni pe care nu i-ați mai văzut de ani buni. Aveți o energie aparte și trăiți din plin momentele cu oamenii dragi.

Taur

Apare cineva care speră să-și petreacă ziua de 1 mai alături de tine. Acea persoană nu va renunța să te pună în prim-plan în planurile sale, semn că vrea neapărat să te aibă prin preajmă.

Gemeni

Ești chemat de câțiva necunoscuți la o întrunire. Ar trebui să accepți, va fi un un timp de calitate pe care îl vei petrece cu aceștia. Ai foarte multe vizite de făcut, dar… te vei descurca să le onorezi pe toate.

Rac

S-ar putea ca în ziua de Florii, 21 aprilie, să faceți cunoștință cu o persoană care este exat pe lungimea voastră. O să lăsați mai mult de la voi, dar se va dovedi a fi o alegere înțeleaptă.

Leu

Azi, de Florii, veți primi un cadou. Cineva s-ar putea să vă invite undeva, ar putea fi vorba de niște prieteni buni cu care să vă petreceți câteva ore care vă vor ajuta să vă relaxați.

Fecioară

Alegeți o cale de relaxare care nu vă duce departe de casă. Azi simțiți beneficiile traiului în cuplu. Se poate să văv vedeți la o masă cu câțiva prieteni pentu a sărbători ziua de azi.

Balanță

Aveți mutle șanse de a vă reface viața sentimentală. Renașteți! Aveți o întâlnire cu prietenii unde veți observa o anumită persoană care vă va da totul peste cap.

Capricorn

Vizita cuiva vă va răscoli și vă va lua prin surprindere. Dați lovitura cu un proiect la cae vă chinuiți de un timp bun. Aveți anumite datorii la câțiva prieteni pe care trebuie să le plătiți.

Săgetător

Întâlniți pe cineva care poate să vă finanțeze proiectul viselor. Dați lovitura în afaceri! Îți inviți câțiva prieteni buni la o terasă pentru a-i aunța.

Capricorn

Azi, de Florii, vă vedeți cu rudele apropiate. Aveți pe cineva în familie cu nume de floare, fapt ce indică un chef pe cinste. Lăsați orgoliul la o parte și bucurați-vă împreună cu sărbătorit.

Vărsător

Sunteți răsplătit cu aprecieri. De asemenea, aveți parte și de un premiu. Te simți îcurajat din toate părțile, lucru ce te ajută să vrei și mai mult.

Pești

Este posibil să vă sărbătoriți ziua de Flori cu familia. Dați fuga la rude acasă și petreceți până seara.