Life

Horoscop Neti Sandu, duminică, 27 decembrie 2020. Surprize plăcute pentru Gemeni

27.12.2020 | 07:58
Horoscop Neti Sandu duminica 27 decembrie 2020 Surprize placute pentru Gemeni
ADVERTISEMENT

Horoscopul adus de Neti Sandu, duminică, 27 decembrie 2020, spune că această zi este una marcată de un echilibru pe cer.

Astrologul de la PRO TV  anunță prezența unei lumini care o să ne încălzească pe interior, sufletește, un lucru de care avem mare nevoie.

ADVERTISEMENT

Ziua mai aduce încredere și privirea cu speranță spre viitor, vibrația acesteia fiind cifra 9.

Horoscop Neti Sandu, duminică, 27 decembrie 2020, pentru fiecare zodie în parte

Berbec

Este posibil să primiți niște bani, dar o să-i și cheltuiți, la fel de repede. Nu ați terminat de cumpărat toate cadourile.

Taur

Un om care v-a dus dorul dorește să vă întâlniți în această zi. E greu să vă hotărăți să faceți acest pas sau să lăsați lucrurile cum sunt.

ADVERTISEMENT

Gemeni

Ziua vă aduce surprize plăcute, noutăți și vești care vă bucură mult.

Rac

Apropierea unui om care s-a decis că vrea să vă fie alături poate să ducă la o relație care să dureze toată viața.

Leu

Ziua aduce revenirea acasă a oamenilor dragi, după ce au fost plecați o perioadă. Casa o să fie din nou plină.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Vă întoarceți din călătoria pe care ați făcut-o, iar drumul lung până la locuința proprie vă este acompaniat de gânduri multe. Reușiți să mai spălați din ele.

Balanță

Aveți de făcut o alegere pentru ziua de astăzi. E vorba despre decizia de a face o vizită unui apropiat care sărbătorește ceva sau să rămâneți la domiciliu, pentru a evita orice risc.

ADVERTISEMENT

Scorpion

Este foarte posibil să primiți vizita cuiva. Un om profită de ziua liberă de duminică și vine să vă vadă, preț de o oră sau două.

Săgetător

Aveți în plan o reuniune cu prietenii sau cu rudele. Vreți să stați la povești și să aflați cum a pretecut toată lumea de Crăciun.

Capricorn

Ziua vine cu vești bune de la rude și prieteni, dar le primiți la telefon sau online, pentru că nu vă puteți vedea cu foarte multe persoane.

Vărsător

Este posibil că le trimiteți prin cineva un pachet cu alimente părinților sau bunicilor. Vreți să-i simțiți aproape în aceste zile, dar nu puteți face acest lucru.

Pești

Există posibilitatea să ieșiți la o plimbare ca să luați o gură de aer sau să vă întâlniți cu un om căruia îi duceți dorul. Puteți să vă mulțumiți și cu un apel video.

ADVERTISEMENT