Life

Horoscop Neti Sandu, duminică, 7 noiembrie 2021. Succes la bani pentru Capricorni

Horoscop Neti Sandu, duminică, 7 noiembrie 2021. Se anunță reușite pentru semnele zodiacale.
07.11.2021 | 11:52
Horoscop Neti Sandu duminica 7 noiembrie 2021 Succes la bani pentru Capricorni
ADVERTISEMENT

Neti Sandu prezintă horoscopul pentru duminică, 7 noiembrie 2021. Vibrația zilei este 7, iar mulți nativi vor avea parte de situații inedite.

Sfârșitul de săptămână aduce revederi cu oameni dragi, fapt care le va bucura foarte mult pe zodii. Ceea ce se întâmplă astăzi cu fiecare zodie în parte puteți citi în rândurile de mai jos.

ADVERTISEMENT

Horoscop Neti Sandu: duminică, 7 noiembrie 2021, pentru fiecare nativ

Scorpion

Scorpionii ar putea merge la o zi de onomastică și pregătesc sărbătoritului un cadou pe cinste. Vor fi plini de voie bună și chiar vor simți nevoia să facă o plimbare în aer liber. Persoana care îi va însoți le va da și câteva sfaturi utile.

Săgetător

Veți merge astăzi în oraș să faceți cinste celor dragi, deoarece vi s-a întâmplat ceva frumos de curând, ceva la care visați de multă vreme. Ați putea lua și o masă chiar în doi, semn că se anunță prosperitate în plan sentimental.

ADVERTISEMENT

Capricorn

Capricornii vor avea parte de situații diferite. Fie vor merge la cununia civilă a cuiva apropiat, fie vor merge la o întâlnire cu o persoană care le va propune un proiect ce va duce mulți bani. Nu ezitați să-l acceptați.

Vărsător

Vărsătorii vor primi vești despre o nouă colaborare. Și pentru ei se anunță un proiect bănos, căruia își vor dedica mult timp de acum încolo.

ADVERTISEMENT

Peștii vor primi o vizită neașteptată

Pești

O să vă revedeți cu prieteni vechi, veți sta la povești, veți merge să vă plimbați prin oraș, ceea ce vă va destinde. Ați putea chiar primi și o vizită de la o persoană cu care nu v-ați văzut de ceva ani.

Berbec

Veți ieși la o cafea cu o persoană, de la care nu vă mai puteți lua privirea. Pe tot parcursul discuției vă veți uita doar în ochii ei .

ADVERTISEMENT

O să umblați și la banii din portofel. Îi veți ajuta pe cei apropiați sau vă veți cumpăra ceva frumos.

Taur

Cu toate că în ultima vreme nu prea ați stat bine cu banii, cu ceea ce ați agonisit până acum veți reuși să vă distrați cu persoanele dragi.

O să fiți înconjurați de familie și veți prepara ceva delicios. Toată atmosfera va fi una plăcută.

Gemeni

Gemenii vor oferi ajutor prin intermediul unei activități în care s-au implicat de curând. Vor aduce zâmbete pe chipul multor nevoiași și vor fi felicitați pentru demersul lor.

Rac

Dacă sunteți singuri, cineva v-ar putea cuceri și vă veți lăsa dus/ă de val. Visați de ceva vreme la o relație stabilă și acest lucru s-ar putea îndeplini chiar la sfârșitul acestei săptămâni. O să vă revedeți și familia care vă va face să simțiti plini de energie.

Leu

La insistențele cuiva, o să vă duceți să aflați motivul pentru care v-a tot chemat în repetate rânduri. O să vă fie de folos. Ați putea evolua în carieră datorită persoanei la care v-ați dus în vizită.

Fecioară

O să aveți lucruri importante de făcut, dar vă simțiți epuizați și vă doriți un moment de respiro. Acasă la voi vor veni în vizită câțiva musfiri plăcuți și veți avea multe de împărtășit.

Balanță

Cineva care își sărbătorește ziua de naștere vă va invita în oraș. Îi veți face pe plac și îi veți oferi și un mic cadou.

ADVERTISEMENT