Life

Horoscop Neti Sandu: vineri, 5 noiembrie 2021. Vărsătorul are parte de câștiguri

Horoscop Neti Sandu pentru vineri, 5 noiembrie 2021. Se anunță o zi productivă pentru unii nativi.
05.11.2021 | 08:27
Horoscop Neti Sandu vineri 5 noiembrie 2021 Varsatorul are parte de castiguri
ADVERTISEMENT

Neti Sandu prezintă horoscopul pentru vineri, 5 noiembrie 2021. Vibrația zilei este 5, iar nativii vor avea curajul să privească realitatea cu optimism. Astrologul de la Pro TV anunță vești bune pentru anumite zodii, care primesc bani sau confirmări.

Horoscop Neti Sandu: vineri, 5 noiembrie 2021, pentru fiecare zodie

Berbec

S-ar putea să primești rezultatul unor analize medicale și să fie unul bun, dar trebuie să ai în continuare grijă de tine. Vești bune în plan financiar, poate primești o mărire de salariu sau ți se aprobă un credit bancar.

ADVERTISEMENT

Taur

Cineva care ți-a dus dorul vrea să te vadă și relația cu persoana respectivă poate avansa. Iei parte la o discuție în legătură cu o colaborare, iar cei implicați te vor convinge să accepți oferta.

Gemeni

Persoana iubită îți face declarații de dragoste, chiar dacă aveți o relație foarte lungă. Se poate să primești bani și să achiziționezi diverse lucruri pentru muncă sau învățat de acasă, să-ți creezi un spațiu confortabil.

ADVERTISEMENT

Rac

Poate apare cineva cu care vei aveam o relație bună în cercul de prieteni, o persoană care-ți place, iar sentimentul să fie reciproc. E posibil să descoperi o nouă pasiune și scapi de stres, poate faci și bani cu această ocazie.

Leu

Poate ceri sfaturi legate de afaceri de la cineva care vine să stea de vorbă cu tine. Se poate să ajungă lucrurile pe care le-ai comandat pentru casă sau poate acum le alegi.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Cumperi ceva nou pentru casă astfel încât să creezi un spațiu mai confortabil. Afli că ai luat un examen, un interviu sau că ți se aprobă un transfer, iar aici poate fi vorba și despre copii.

Balanță

Sunt șanse să iei un bonus la salariu și să pleci într-o deplasare. Primești înapoi niște bani și faci niște cumpărături, iei și niște cadouri în caz că mergi la o aniversare în curând.

ADVERTISEMENT

Scorpion

Te bucuri de sprijin din partea unor oameni care cred în tine și avansezi în plan profesional. Apar niște noutăți care îți trezesc interesul pentru un job, o afacere, și o să te remarci în carieră.

Săgetător

Ar trebui să ai mai multă grijă de sănătate, să-ți faci niște investigații. Se anunță bani și îți poți cumpăra acum diverse lucruri, acum că situația financiară e mai bună.

Capricorn

Se poate să mergi într-o excursie cu niște prieteni și o să te simți bine, poate fi și o deplasare în interes profesional. Începi o colaborare în particular și vei avea multe avantaje de pe urma acesteia.

Vărsător

Cineva te invită la un eveniment, poate fi ceva online sau te deplasezi și într-un alt oraș. Ai parte de câștiguri, poate ai lansat ceva nou și apar deja aprecieri din partea celorlalți.

Pești

Poate cineva vrea să vă întâlniți și poate pleci într-o excursie, dacă ai destul timp. Primești aprobare de la o autoritate și te poți apuca să faci, în sfârșit, ceea ce ți-ai propus.

ADVERTISEMENT