Life

Horoscop Neti Sandu pentru joi, 10 martie 2022. Bani și cadouri pentru Gemeni

Horoscopul realizat de astrologul Neti Sandu pentru joi, 10 martie 2022, aduce o zi cu de toate. Semnele zodiacale se bucură de oportunități care le netezesc drumul.
10.03.2022 | 07:10
Horoscop Neti Sandu pentru joi 10 martie 2022 Bani si cadouri pentru Gemeni
Horoscop Neti Sandu pentru joi, 10 martie 2022, pentru toți nativii. Sursa foto: stirileprotv.ro
ADVERTISEMENT

De asemenea, cititorul în stele de la știrile Pro TV mai adaugă că zodiile trebuie să profite la maxim de ceea ce primesc. Vibrația zilei este reprezentată de cifra 1 și o să ne focusăm pe un nou început.

Horoscop Neti Sandu pentru joi, 10 martie 2022, pentru toți nativii

Berbec

Se anunță o zi care aduce o evaluare a stării de sănătate. Vezi cum stai și mergi imediat la doctor dacă simți ceva în neregulă.

ADVERTISEMENT

Taur

Se văd abia acum efectele unei preocupări anterioare. Este o perioadă numai bună pentru a căpăta mai multă vizibilitate.

Gemeni

E posibil să iei bani și să primești anumite daruri de drag. Sunt cadouri pe care le primești fără a fi vreun motiv anume.

ADVERTISEMENT

Rac

Ești invitat într-o minivacanță de cineva apropiat. Poți pleca de mâine, totul este să ai unde să stai. Poate începe o relație de cuplu.

Leu

Primești o ofertă de colaborare, ceva care ți se potrivește. Astrele spun că este vorba de un proiect pe termen scurt.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Te scoate la plimbare cineva care vrea să se asigure că mai este chimie între voi. Totul este să aflați dacă mai puteți fi împreună.

Balanță

Poate mai iei ceva nou de lucru, asta dacă vrei să-ți suplimentezi veniturile. În felul acesta poți deveni de neînlocuit la serviciu.

ADVERTISEMENT

Scorpion

E posibil să întâlnești pe cineva cu care să fii pe aceeași lungime de undă, să fie idealul tău. Puteți începe o relație de dragoste.

Săgetător

Te poți exprima în colectivitate, ai foarte multe idei. Sunt șanse mari să lucrezi în echipă și să desfășori și activități recreative.

Capricorn

Pui umărul la treabă pentru a lucra în echipă. Se anunță că de aici vin recompensele în perioada imediat următoare.

Vărsător

Se poate să începi o afacere de familie, care o să te solicite extrem de mult. Astrele spun că va dura o perioadă lungă.

Pești

Sunt posibile noi achiziții pentru casă sau reușești să dai avansul pentru o locuință nouă sau o altă mașină.

ADVERTISEMENT