Life

Horoscop Neti Sandu: joi, 13 mai 2021. O zi bună pentru afacerile Taurilor

13.05.2021 | 07:58
Horoscop Neti Sandu joi 13 mai 2021 O zi buna pentru afacerile Taurilor
ADVERTISEMENT

Horoscopul prezentat de Neti Sandu pentru joi, 13 mai 2021, anunță o zi benefică pentru toate semnele zodiacale, veștile provenind fie din planul amoros, fie din cel legat de afacerile aflate în derulare sau în stadiu de proiect.

Neti Sandu, astrologul Pro TV, precizează că ziua de astăzi este bună pentru majoritatea semnelor zodiacale, veniturile naivilor urmând să crească, iar problemele personale să își găsească rezolvări pe termen lung.

ADVERTISEMENT

Vibrația zilei de astăzi, 13 mai, este cifra 4, iar asta înseamnă că nativii vor reuși să îmbine utilul cu plăcutul și să se simtă bine.

Află din rândurile următoare care sunt previziunile pentru fiecare semn al zodiacului din horoscopul european.

ADVERTISEMENT

Horoscop Neti Sandu: joi, 13 mai 2021, pentru toate zodiile

Berbec

Aveți de gând să vă mutați, ceea ce înseamnă că răscoliți site-urile de imobiliare și descoperiți ceva care să vă convină și financiar. Profesional, întâlnirile de afaceri cu partenerii sunt marcate de cheful de muncă pe care îl aveți și pot avea succes.

Taur

Poate bateți palma pentru un contract, iar asta înseamnă că vor apărea venituri consistente și astfel confortul financiar e asigurat, iar bugetul nativilor din zodia Taur redevine echilibrat după cheltuielile masive din ultima perioadă.

ADVERTISEMENT

Gemeni

Nativii vor avea discuții între patru ochi cu cineva care a dispărut de mult timp din viața lor, dar care a reflectat asupra relației care a existat și care vrea să o reia. Nici financiar Gemenii nu vor sta rău, vor apărea mai mulți bani, iar cheful de muncă va crește simțitor.

Rac

Nativii din Rac sunt pe punctul să ceară un credit bancar că să cumpere o mașină sau o casă, ba chiar schimbările pe care le fac în viața lor sunt de măsură să îi facă să își atingă toate obiectivele, fie că vorbim despre casă, mașină sau căsătorie.

ADVERTISEMENT

Leu

Planuri reușite pentru nativii zodiei. Sunt oameni cu care vă puteți asocia într-o activitate care să vă aducă un profit simțitor, mai ales că sunteți într-o perioadă foarte fastă din punct de vedere profesional.

Fecioară

O zi bună, financiar, pentru Fecioare, mai ales că vor fi apreciate lucrurile pentru care ați muncit, motiv perfect pentru a obține noi privilegii și să adunați bani de peste tot pentru a vă descurca onorabil cu cheltuielile neprevăzute din ultima vreme.

Balanță

Pentru nativii din Balanță se anunță realizarea unei afaceri cu cineva din afara țării sau a orașului, iar munca va fi de acasă, deși nu obligatoriu. Vreți să vă ocupați și de o vacanță, să o rezervați pentru momentul potrivit.

Scorpion

Pentru zodia Scorpion se anunță rezolvări cu parteneri de departe pe care nu ar fi exclus să îi și vizitați în acest an. Ziua de astăzi este una bună și profesional, veți avea niște beneficii sau bani în plus, lucruri pe care trebuie să se sugerați șefilor.

Săgetător

Săgetătorii sunt căutați de un partener cu care au avut un început de relație, iar dacă nu aveți pe altcineva, vi se va propune reunirea. De asemenea, propunerile pentru o colaborare anunță o situație financiară mai bună, dar condiția este să vă puteți petrece suficient timp și cu familia.

Capricorn

Nativii sunt în perioada în care vor să experimenteze ceva nou, un hobby care să îi ajute să elimine tensiunile din ultima vreme, iar financiar lucrurile încep să se îmbunătățească.

Vărsător

Pentru cei singuri este posibil să se înfiripe o idilă, iar anul viitor veți afla dacă alegerea a fost una bună sau nu. Planurile nativilor includ și o renovare sau începerea unei construcții necesare pentru toată familia.

Pești

Nativii din Pești se apucă de reparat lucrurile din casă sau mașina va ajunge la mecanic, înainte de a fi vândută. Vor fi făcute și niște renovări sau investiții în locuință pentru confort.

ADVERTISEMENT