Life

Horoscop Neti Sandu: luni, 10 mai 2021. Fecioara primește confirmări, Leul muncește din greu

10.05.2021 | 07:42
Horoscop Neti Sandu luni 10 mai 2021 Fecioara primeste confirmari Leul munceste din greu
ADVERTISEMENT

Horoscopul prezentat de Neti Sandu pentru luni, 10 mai 2021, aduce provocări și situații neobișnuite pentru nativi, care trebuie să fie receptivi și să nu rateze vreo șansă. 

Astrologul de la Pro TV anunță succes în plan profesional pentru mai multe zodii, care încep noi colaborări și afaceri la locul de muncă.

ADVERTISEMENT

Vibrația zilei este 1, iar nativii sunt gata să-și dea un refresh. Află din rândurile următoare care sunt previziunile pentru fiecare zodie în prima zi a săptămânii.

Horoscop Neti Sandu: luni, 10 mai 2021, pentru toți cei 12 nativi

Berbec

Te mai gândești dacă îți vei da sau nu acceptul pentru o colaborare. Primești bani în plus și te bucuri, pentru că ai cheltuit cam mult în ultima vreme.

ADVERTISEMENT

Taur

Apare o persoană care poate fi un bun sprijin pentru tine și o să poți duce niște proiecte la bun sfârșit. Este momentul perfect să faci lucruri noi, inedite.

Gemeni

Se poate să semnezi niște acte și să închei o situație legată de școală sau de job, ca să fie totul în regulă. Apar propuneri de afaceri și poate o să lucrezi în paralel, ca să-ți sporești venturile.

ADVERTISEMENT

Rac

S-ar putea să te contacteze o persoană care vrea să colaboreze cu tine la un anumit proiect și o să fie solicitant, dar o să merite. Nu este exclus să intri într-o nouă etapă de viață, poate te muți în altă locuință sau în alt oraș.

Leu

Ești pregătit pentru o lansare care îți va aduce succes, însă te așteaptă multă muncă în continuare. Simți că poți accepta orice provocare, mai ai multe de demonstrat.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Se poate să primești o confirmare de la o instituție publică, să poți demara un proiect. Se apropie un eveniment care o să te țină ocupat, poate lucrezi suplimentar ca să ai mai multe câștiguri financiare.

Balanță

Poate investești niște bani în ceva care să te ajute să obții performanțe mai bune, bani pe care îi poți recupera ulterior. Apar diverse propuneri de colaborări și vei alege ce este mai bine pentru tine.

Scorpion

Începi un nou proiect care să-ți aducă reușite profesionale și câștiguri avantajoase. Relația de cuplu merge bine și poate o să treceți la următoarea etapă.

Săgetător

Sunt șanse să apară o persoană cu care să te înțelegi bine, să existe comunicare și cu care să ai o relație serioasă. Apar propuneri de colaborări la job și te apuci imediat de treabă, dacă ești de acord cu vreuna.

Capricorn

Apar noi provocări la locul de muncă și poate ți se oferă o nouă funcție, niște bani în plus. Este posibil ca cineva să te ajute să pui bazele unei afaceri.

Vărsător

Esgte posibil să se nască un copil în familie și să fie un motiv de bucurie pentru toată familia. Te pregătești de o schimbare în plan personal, dar o să fie ceva de bine.

Pești

Ar fi bine să fii receptiv la problemele persoanei iubite și să nu apară tensiuni sau discuții în contradictoriu. Poate îți exprimi ideile astfel încât să dezvolți o afacere profitabilă, să te lansezi cu ceva inedit.

ADVERTISEMENT