Life

Horoscop Neti Sandu: miercuri, 14 aprilie 2021. Leul pune în mișcare o afacere specială

14.04.2021 | 07:23
Horoscop Neti Sandu miercuri 14 aprilie 2021 Leul pune in miscare o afacere speciala
ADVERTISEMENT

Horoscopul realizat de Neti Sandu pentru ziua de miercuri, 14 aprilie 2021, vine cu foarte multe noutăți pentru majoritatea semnelor zodiacale. 

De asemenea, renumitul astrolog al știrilor de la Pro TV mai anunță că nativii au parte de lucruri frumoase și în plan personal. Vibrația zilei este reprezentată de cifra 5.

ADVERTISEMENT

Previziunile complete pentru fiecare dintre cele 12 zodii sunt dezvăluite în cele ce urmează. Descoperă și tu care sunt evenimentele de care se bucură acestea.

Horoscop Neti Sandu pentru miercuri, 14 aprilie 2021, pentru fiecare nativ

Berbec

Te pricepi de minune în domeniul afacerilor și aduni în jurul tău oameni care te susțin în toate inițiativele. Și unde mai pui că ai parte și de câștiguri.

ADVERTISEMENT

Taur

Apar oameni și situații noi care să îți trezesc interesul pentru carieră, dar și în plan personal. E o zi perfectă pentru refresh total.

Gemeni

Posibil să pui în aplicare un plan mai vechi și să te apuci de un proiect care cere multă muncă. Din fericire, ți se promit și bani și asta e bine.

ADVERTISEMENT

Rac

Colegii și prietenii te susțin să duci la bun sfârșit tot ce ți-ai propus atât la locul de muncă, cât și la școală sau pe scena socială.

Leu

Te-ai putea asocia cu niște oameni cu care să pui pe roate o afacere ce te poate aduce în centrul atenției. Așa poți strânge un capital de imagine pentru relansare.

ADVERTISEMENT

Fecioară

E posibil să primești mult de lucru, dar te descurci singur, fără ajutorul grupului de muncă. Poate chiar lucrezi de la biroul de acasă.

Balanță

Iei o decizie cu privire la banii pe care vrei să-l cheltui de sărbătorile pascale, să iei cadouri și tot ce mai este nevoie perioada acea.

Scorpion

Poți semna un contract mult așteptat. Poate îți faci casă pentru că ai nevoie de mai mult spațiu și uite așa faci un transfer bancar pentru a achita totul.

Săgetător

Se anunță o zi bănoasă, poate primești și ceva bani din urmă. Dă o raită pe la cumpărături sau poți comanda online dacă vrei să fii în siguranță.

Capricorn

Îți găsești ceva de lucru cu jumătate de normă, o colaborare care să te ajute să fii cu ratele la zi pentru că nu ești de acord să ai restanțe.

Vărsător

Poate încercați o afacere pe cont propriu, asta după ce vă luați toate măsurile de precauție. Ai grijă să nu-ți scape situația de sub control.

Pești

Lucrurile se rezolvă ușor și în mod neașteptat. Te bucuri de revederea unor oameni cu care ești pe aceeași lungime de undă.

ADVERTISEMENT