Life

Horoscop Neti Sandu: luni, 22 martie 2021. Nativul Rac se bucură de finanțe

22.03.2021 | 07:42
Horoscop Neti Sandu luni 22 martie 2021 Nativul Rac se bucura de finante
ADVERTISEMENT

Horoscopul propus de Neti Sandu pentru ziua de luni, 22 martie 2021, aduce un confort emoțional care ajută nativii să depășească toate obstacolele care apar. 

Totodată, renumitul astrolog al știrilor Pro TV mai anunță că vibrația zilei este reprezentată de cifra 2, motiv pentru care zodiile pot beneficia de niște avantaje.

ADVERTISEMENT

Previziunile detaliate pentru toate cele 12 semne zodiacale sunt relatate în rândurile de mai jos. Ești gata să afli care sunt întâmplările principale?

Horoscop Neti Sandu pentru luni, 22 martie 2021, pentru fiecare zodie

Berbec

Reușești să faci echipă cu oameni cu care ești pe aceeași lungime de undă. Ai încredere, din mâinile voastre ies produse de cea mai mare calitate.

ADVERTISEMENT

Taur

Se validează un proiect mai vechi, care poate fi numit cartea ta de vizită. Progresele din carieră sunt tot mai dese, la fel și în viața socială.

Gemeni

Îți intră bani în cont și te pui pe cheltuială. Din fericire, nu te gândești numai la tine, ci și la nevoile pe care le au ceilalți. Le faci mereu pe plac.

ADVERTISEMENT

Rac

E posibil să primești niște bani și să achiți toate datoriile pe care le ai pe cap. Încearcă să nu mai aduni facturi și să fii la zi cu toate.

Leu

Primești tot felul de oferte de muncă, dar nu este nimic care să te facă să renunți la confortul actualului serviciu. Ai putea accepta, însă, o colaborare.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Colaborarea cu cercul de prieteni este tot mai bună. Acceptă sfaturile și sincronizați-vă dacă vreți să vă descurcați pe parcursul activităților.

Balanță

Se aprobă unele cereri și iei examenele care te-au stresat în ultima perioadă. Se anunță o perioadă de echilibru pentru tine.

Scorpion

Scoate banii de la pușculiță și fă acele investiții necesare. Dacă nu ai suficienți poți apela la ajutorul unei bănci sau poți cere o amânare.

Săgetător

Nu te poți înțelege cu toată lumea. Sunt șefi cu care ești pe aceeași lungime de undă, în timp ce cu alții nu reușești să schimbi două vorbe.

Capricorn

Investești niște bani în locuință de dragul sărbătorilor, prilej cu care te vezi cu toată familia. Toți se bucură de schimbările din casă.

Vărsător

Lucrurile încep să-ți iasă mai ușor și simți progrese pe mai multe planuri. Pune-ți ideile în aplicare, ai sprijinul oamenilor din jur.

Pești

Vești bune pe plan profesional. Este posibil să primești ceva în plus de muncă și o să te descurci de minune cu banii în perioada ce vine.

ADVERTISEMENT