ADVERTISEMENT
Life

Horoscop Neti Sandu: luni, 24 mai 2021. Săgetătorul are șanse mari să se îndrăgostească

Astrologul Neti Sandu a consultat astrele și a aflat care sunt previziunile. Potrivit cititorului în stele, prima zi din săptămână, luni, 24 mai 2021, aduce surprize.
Autor: Alexa Serdan | 24.05.2021 | 07:23
Horoscop Neti Sandu: luni, 24 mai 2021. Săgetătorul are șanse mari să se îndrăgostească
Horoscop Neti Sandu: luni, 24 mai 2021. Săgetătorul are șanse mari să se îndrăgostească. Sursa foto: stirileprotv.ro

Cele 12 semne zodiacale sunt în formă maximă atât fizică, cât și mentală. Nativii pot face oricând față provocărilor și se vor descurca foarte frumos.

ADVERTISEMENT

Potrivit astrologului de la Pro TV, vibrația zilei este reprezentată de cifra 6, ceea ce înseamnă că zodiile au doza potrivită de adrenalină ca să răzbească în tot ce fac.

Horoscop Neti Sandu pentru ziua de luni, pentru fiecare nativ

Berbec

O zi axată pe succesul din formula de grup. Vă ține uniți scopul comun de la muncă, și anume acela de a vă depăși pe voi înșivă.

Taur

Poate o să faceți un efort suplimentar pentru copii, să-i duceți la un loc de joacă sau pentru a practica un sport. Nu le-ar strica o pasiune.

ADVERTISEMENT

Gemeni

Se poate să primești un proiect bănos, care să-ți ofere posibilitatea să poți achiziționa o mașină nouă sau de ce nu, chiar o casă.

Rac

Este cazul să nu mai neglijezi prea mult sănătatea pentru că vei avea probleme serioase mai târziu. Un control medical ar fi perfect.

Leu

Ești tot mai interesat de ce se întâmplă cu partenerul de cuplu. Relația cu cel de lângă tine trebuie să fie una armonioasă și frumoasă.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Nu ți-ar strica niște colaborări care ar prinde de minune la capitolul financiar, dar din păcate, timpul liber nu va mai fi deloc la fel.

Balanță

Poate primești niște bani din urmă și îți vor prinde foarte bine. E momentul să faci toate plățile necesare, nu mai pierde vremea.

ADVERTISEMENT

Scorpion

Se anunță o invitație de plecat de undeva în vacanță. Organizează-te în așa fel încât să fie posibilă o escapadă turistică estivală.

Săgetător

Se poate să întâlnești pe cineva care să-ți aprindă imaginația. E o zi perfectă pentru a te îndrăgosti, asta dacă te numeri printre cei singuri.

ADVERTISEMENT

Capricorn

Scapă de o activitate care-ți mănâncă timp și energie. Astrele te sfătuiesc să renunți la tot ce este în detrimentul timpului cu familia.

Vărsător

Apar o persoană care îți dă planurile peste cap și o să stea mai aproape de tine. Este foarte posibilă o atracție reciprocă.

Pești

Investești niște bani în casă pentru a schimba mobila sau unele electrocasnice pentru a-ți fi mai ușor în gospodărie sau pentru a lucra de acasă.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!