Life

Horoscop Neti Sandu: luni, 31 mai 2021. Rezolvări pentru Scorpion

Horoscopul prezentat de Neti Sandu pentru luni, 31 mai 2021, aduce rezolvări pentru nativul Scorpion.
31.05.2021 | 07:58
Horoscop Neti Sandu luni 31 mai 2021 Rezolvari pentru Scorpion
Horoscop Neti Sandu: luni, 31 mai 2021, pentru toți nativii. Sursa foto: stirileprotv.ro
ADVERTISEMENT

Neti Sandu aduce horoscopul pentru luni, 31 mai 2021. Nativii vor avea parte de rezolvări, iar unii dintre ei se bucură de câștiguri financiare.

Vibrația zilei este 4 și nativii sunt interesați ca celor din familie să nu le lipsească nimic. Află care sunt previziunile astrologului de la Pro TV pentru fiecare semn zodiacal.

ADVERTISEMENT

Horoscop Neti Sandu: luni, 31 mai 2021, pentru toți nativii

Berbec

Te consulți cu membrii familiei și vă stabiliți un obiectiv comun, ca să știi pe ce îți vei cheltui banii, o investiție importantă. Lucrezi la un proiect de grup care ți-ar putea aduce un mare succes.

Taur

Poate strângi bani pentru niște cursuri, pentru că îți dorești foarte mult. Ai mai multe pretenții și le ceri angajatorilor mai mulți bani.

ADVERTISEMENT

Gemeni

Îți găsești ceva nou de lucru, poate o colaborare care să-ți aducă mai multe venituri, pentru că ai nevoie. Poate te asociezi cu cineva din străinătate și lansați o afacere.

Rac

Se poate să iei o decizie legată de mașină, poate o duci la reparat sau îți iei alta, așa că ar fi cazul să strângi niște bani. Faci o vizită la medic ca să te asiguri că totul e bine.

ADVERTISEMENT

Leu

Trebuie să-i oferi cuiva un răspuns, pentru că acea persoană trebuie să știe ce sentimente ai pentru ea. Apar oferte în afaceri și accepți orice provocare, pentru că ai multe de demonstrat.

Fecioară

Ai putea să te apuci de o dietă, pentru că nu te simți bine și e cazul să faci schimbări în stilul de viață. Ai solicitări din toate părțile și e un moment bun de afirmare, însă apar și anumite probleme în familie.

ADVERTISEMENT

Balanță

Se îmbunătățesc lucrurile în relația de cuplu și ai parte de armonie. S-ar putea să mai ai de încheiat o situație la școală sau la job astfel încât să obții o gradație sau un titlu.

Scorpion

Se poate să rezolvi o situație legată de bani și să scapi de o datorie, sau măcar să amâni plata unei rate. O să câștigi mai mulți bani, mai ales dacă ai avut o activitate în paralel cu jobul.

Săgetător

Interacționezi cu mai multe persoane și sunt șanse să lansezi un proiect care te-ar putea duce departe în carieră. Ai mult de lucru, dar te bucuri de succes în formulă de grup și ai o imagine pozitivă.

Capricorn

S-ar putea să renunți la un contract în favoarea altuia, ca să câștigi mai mulți bani. Primești niște bani, poate niște restanțe sau cineva îți înapoiază o sumă.

Vărsător

Te ocupi de treburile din casă, poate faci reamenajări sau ai grijă de grădină. Sunt șanse să se rezolve anumite lucruri din trecut, să ai succes în plan social sau fericire în viața personală.

Pești

Poate ar trebui să faci o schimbare, pentru că nu ai depășit anumite tensiuni din relația de cuplu. Planifici o scurtă vacanță la munte sau la mare, pentru că ai nevoie de o gură de aer.

ADVERTISEMENT