Life

Horoscop Neti Sandu: miercuri, 2 iunie 2021. Oportunități pentru Gemeni și Balanță

Horoscopul prezentat de Neti Sandu pentru miercuri, 2 iunie 2021, aduce oportunități pentru nativii Gemeni și Balanță.
02.06.2021 | 07:52
Horoscop Neti Sandu miercuri 2 iunie 2021 Oportunitati pentru Gemeni si Balanta
ADVERTISEMENT

Neti Sandu aduce horoscopul pentru miercuri, 2 iunie 2021, care vine cu rezolvări pentru nativi, dar și cu noi oportunități.

Vibrația zilei este 2 și nativii pot apela la ajutorul cuiva din jurul lor. Află care sunt previziunile complete ale astrologului de la Pro TV pentru această zi.

ADVERTISEMENT

Horoscop Neti Sandu: miercuri, 2 iunie 2021, pentru toate zodiile

Berbec

Poate te-ai răzgândit în privința locuinței și nu vrei să te muți acum, ci atunci când vor fi suficienți bani. Obții acele semnături de care aveai nevoie și ai vrea să aplici la un nou job sau la niște cursuri.

Taur

Se poate să-i faci o surpriză partenerului de cuplu și să aranjezi câteva zile la mare, sau într-un loc care îi place mult. Poate faci un împrumut sau ceri o mărire de la șefi, ai vrea să faci renovări prin casă.

ADVERTISEMENT

Gemeni

Ți se propune o colaborare și nu ai motive să refuzi. Nu este ceva foarte solicitant și ai de câștigat bani. Îndrepți anumite greșeli din trecut, dar ai grijă să nu faci altele noi.

Rac

Poate ai tot amânat un control medical, însă ar trebui să-ți faci investigații, ca să vezi dacă nu ai probleme.  Trebuie să ai curaj să te relansezi, să începi un nou proiect.

ADVERTISEMENT

Leu

Ar trebui să te organizezi așa cum știi. Te bazezi prea mult pe sprijinul unor persoane care sunt, probabil, ocupate. Apar provocări și le iei în calcul doar pe cele care te-ar avantaja în plan profesional.

Fecioară

Te caută o persoană care vine cu scuze și te roagă să reluați o relație, dar te gândești la ce se poate face. Poate primești bani care să te ajute să-ți dezvolți afacerile.

ADVERTISEMENT

Balanță

Apar oportunități de colaborare într-un parteneriat din străinătate. Dacă totul merge bine, te-ai putea deplasa acolo. Ți se validează un bilet de vacanță și alegi o perioadă în care să poți emrge atât tu, cât și cei dragi.

Scorpion

Îți calculezi banii din cont ca să știi ce sumă ai la dispoziție dacă vrei să-ți schimbi mașina sau să pleci în concediu. Se poate să întâlnești pe cineva și să meargă bine relația.

Săgetător

Au rămas anumite lucruri nespuse în relația de cuplu. Trebuie să discuți deschis cu partenerul și să dați cărțile pe față, altfel nu va exista armonie. Totodată, primești solicitări din toate părțile.

Capricorn

Ai putea să iei în calcul căsătoria cu partenerul de cuplu. Ți s-a dovedit faptul că ai parte de stabilitate și încredere. Apar reușite în plan financiar, poate recuperezi niște bani și o să-ți ajungă pentru toate cheltuielile.

Vărsător

Faci plăți, poate facturi cu sume mari, taxe sau impozite. Poate semnezi un contract care ți-ar putea aduce mai mulți bani decât până acum.

Pești

Poate primești o sumă de bani de care nu știai și o să fie un cadou, ca să le iei celor dragi ceea ce își doresc. Se anunță vești bune și în plan sentimental.

ADVERTISEMENT