Life

Horoscop Neti Sandu, miercuri, 23 decembrie 2020. Pregătirile pentru Crăciun sunt în toi

23.12.2020 | 08:32
Horoscop Neti Sandu miercuri 23 decembrie 2020 Pregatirile pentru Craciun sunt in toi
ADVERTISEMENT

Horoscopul realizat de Neti Sandu pentru a treia zi din săptămână, miercuri, 23 decembrie 2020 aduce vești bune pentru majoritatea semnelor zodiacale și multe surprize.

Cunoscutul astrolog al știrilor PRO TV ne anunță că astăzi ne vom asigura că nu ratăm nicio oportunitate. Vibrația zilei este 5, ceea ce înseamnă că ne vom bucura de veștile bune pe care suntem pe cale să le primim astăzi.

ADVERTISEMENT

Previziunile detaliate pentru fiecare dintre cele 12 semne zodiacale sunt relatate în rândurile următoare. Citește mai jos pentru a afla ce se întâmplă cu fiecare zodie în parte!

Horoscop Neti Sandu, miercuri, 23 decembrie 2020

Berbec

Se anunță anumite dispute cu cineva care v-a făcut zile fripte de-a lungul timpului, dar o să vă faceți planuri și pentru o colaborare de succes. Un anumit lucru pe care l-ați tot amânat nu vă lasă să vă continuați treburile, așa că trebuie să vă faceți timp pentru această chestiune.

ADVERTISEMENT

Taur

Anumite chestiuni de suflet necesită o rezolvare imediată și nu este acceptată nicio amânare. Așteptați o sumă de bani care să vă ajute să faceți toate cumpărăturile necesare pentru sărbători, pentru cadouri.

Gemeni

Veți avea parte de o reușite, pe plan personal sau pe plan profesional, financiar. Se anunță o invitație din parte cuiva care dorește să petreacă departe de agitația cotidiană câteva zile.

ADVERTISEMENT

Rac

Veți recupera în sfârșit banii de la cei care vă sunt datori și veți putea să mai cumpărați ce a mai rămas pentru pregătirile de sărbători. Ați decis să amânați grijile referitoare la afaceri până pe 1 ianuarie.

Leu

Se anunță apariția cuiva care vă va fi de mare folos și vă va ajuta să terminați niște treburi. O nouă metodă de comunicare cu șefii vă va aduce noi avantaje considerabile.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Se anunță o perioadă în care vă axați pe cheltuieli și pe chestiuni mai vechi care trebuie rezolvate. Primiți o sumă de bani considerabilă, care vă va ajuta să achitați datoriile și facturile.

Balanță

Cineva dorește să își mărturisească sentimenele și vine cu o invitație de neratat pentru Anul Nou. V-ați propus să vă apucați de proiecte noi anul viitor, motiv pentru care vă luați din timp pentru a semna acte importante.

Scorpion

Se anunță o perioadă aglomerată atât acasă, cât și la locul de muncă. Veți intra în posesia unor bani care să vă ajute să vă achitați datoriile, facturile și să faceți noi cumpărături pentru sărbători.

Săgetător

Vă doriți să îi surprindeți pe cei mici cu o surpriză de proporții și vă pregătiți să economisiți o sumă de bani pentru a le cumpăra de sărbători cadourile mult dorite.

Capricorn

Vă străduiți să terminați toate treburile importante pentru a vă continua pregătirile de Crăciun. Este posibil să intrați în posesia unor bani care să vă ajute să faceți cumpărăturile necesare.

Vărsător

Cineva apropiat vă roagă să îl ajutați cu o problemă, lucru pe care îl veți face dacă vă permite timpul. Vă pregătiți pentru un an glorios și vă puneți la punct toate problemele.

Pești

Cheltuiți o sumă considerabilă de bani pentru a face cumpărături pentru sărbători. Se anunță cheltuieli neprevăzute și este nevoie să plătiți anumite facturi și să scoateți bani din buzunar pentru datoriile pe care le-ați tot amânat.

ADVERTISEMENT