Life

Zodiac chinezesc pentru joi, 2 mai. Iepurele va fi tulburat

Zodiac chinezesc pentru joi, 2 mai. Iepurele va fi tulburat de un eveniment, iar Oaia este pregătită să facă o schimbare importantă.
01.05.2024 | 14:00
Zodiac chinezesc pentru joi 2 mai Iepurele va fi tulburat
Zodiac chinezesc pentru joi, 2 mai. Sursă foto: The Sun
ADVERTISEMENT

Conform zodiacului chinezesc, ziua de joi, 2 mai, aduce surprize pentru Bivoli. Dragonul în schimb poate să primească niște bani, în timp ce Maimuța o să afle niște informații despre o persoană apropiată.

Zodiac chinezesc pentru joi, 2 mai. Oportunitate pentru Șobolan

Șobolan

O să primești o oportunitate interesantă pe plan profesional. S-ar putea să ai șansa să lucrezi într-un domeniu la care doar visai până acum. În sfârșit lucrurile se aranjează treptat și în viața ta.

ADVERTISEMENT

Bivol

Conform zodiacului chinezesc, o să ai parte de o surpriză din partea unei persoane dragi. Cineva chiar se gândește la tine și o să îți facă ziua mai frumoasă. Încearcă să nu fii reticent și bucură de ceea ce ți se oferă.

Tigru

Ai grijă la anumite cheltuieli neesențiale, pentru că la final s-ar putea să ai de pierdut. De asemenea, evită să dai bani cu împrumut în această perioadă, pentru că sunt șanse mari să nu mai recuperezi nimic.

ADVERTISEMENT

Iepure

Un eveniment te va tulbura joi, 2 mai. Fără voia ta o să ajungi în centrul unei situații nu tocmai plăcute. Încearcă să nu reacționezi acid orice ar fi. De asemenea, oferă-ți timp pentru a înțelege anumite lucruri.

Zodiac chinezesc pentru joi, 2 mai. Întâlnire emoționantă pentru Cal

Dragon

O zi prosperă din punct de vedere financiar pentru tine. O să primești niște bani, fie o primă de paște, fie un cadou din partea unei rude. Toate vin la momentul potrivit, pentru că aveai nevoie de așa ceva în prag de sărbători.

ADVERTISEMENT

Șarpe

Tensiuni în relația de cuplu în a doua parte a săptămânii. Poate a venit momentul să schimbi tactica și să te faci înțeles. Nu e nevoie să faci doar ce zic ceilalți, pentru că și tu contezi.

Cal

Conform zodiacului chinezesc, te așteaptă o întâlnire emoționantă cu o persoană din trecutul tău. Parcă te întorci în timp și anumite amintiri te răscolesc. Doar tu poți decide însă ce vrei să faci mai departe.

ADVERTISEMENT

Oaie

Te simți pregătit să faci o schimbare importantă în luna mai. Poate renunți la unele persoane, ori poate îți schimbi job-ul sau poate faci o mutare importantă pe plan personal. Să nu-ți fie teamă de eșec.

Câinele e pregătit pentru o călătorie

Maimuță

Vei afla niște informații despre o persoană apropiată care te vor pune pe gânduri. Cel mai bine ar fi să verifici bine sursa, pentru că s-ar putea ca realitatea să fie cu totul alta, iar la final tu vei avea de pierdut.

Cocoș

Sărbătorile pascale vin, iar gândul tău e în alte direcții. Simți că parcă nu poți să te bucuri de nimic. Cel mai bine ar fi însă să vezi și partea plină a paharului. Lucrurile nu sunt atât de negre precum par.

Câine

Conform zodiacului chinezesc, simți nevoia să schimbi peisajul. Și e chiar o alegere bună să pleci într-o călătorie scurtă. O să îți reîncarci bateriile și cine știe, poate chiar întâlnești și oameni speciali.

Mistreț

O zi de joi liniștită pentru tine. Aveai nevoie de așa ceva având în vedere că ai depus eforturi suplimentare la muncă în ultima săptămână. Relaxează-te și petrece timp de calitate cu cei dragi. Până la urmă e un moment unic în an.

ADVERTISEMENT
Scriitoarea JK Rowling, acuzată de „cruzime”, după ce și-a bătut joc de primul...
Scriitoarea JK Rowling, acuzată de „cruzime”, după ce și-a bătut joc de primul manager transsexual din fotbalul britanic
Rușii au schimbat simbolul de pe echipamentele militare trimise în Ucraina. Ce reprezintă...
Rușii au schimbat simbolul de pe echipamentele militare trimise în Ucraina. Ce reprezintă noul semn observat în apropiere de Harkov
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf...
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf în dormitorul matrimonial. Antrenorul a izbucnit în plâns când a aflat că este înșelat
Băutura care şi-ar putea dubla preţul în restaurante şi baruri. Cât vor ajunge...
Băutura care şi-ar putea dubla preţul în restaurante şi baruri. Cât vor ajunge românii să plătească pentru un pahar
Cristi Borcea se întoarce la marea dragoste după 12 ani! Decizie fără precedent...
Cristi Borcea se întoarce la marea dragoste după 12 ani! Decizie fără precedent luată de milionarul român
Cum arată casa Laurei Cosoi din București: a amenajat dormitorul copiilor într-un mod...
Cum arată casa Laurei Cosoi din București: a amenajat dormitorul copiilor într-un mod inedit! Actrița și familia ei și-au cumpărat o locuință de poveste și în Maramureș
VIRUSUL mortal care UCIDE precum COVID-UL! E ALERTĂ MAXIMĂ
VIRUSUL mortal care UCIDE precum COVID-UL! E ALERTĂ MAXIMĂ
Cum ar fi reușit vrăjitoarea Sidonia să-și scoată fiii din pușcărie. Detalii uluitoare
Cum ar fi reușit vrăjitoarea Sidonia să-și scoată fiii din pușcărie. Detalii uluitoare
Exclusiv: Ovidiu Lipan Tăndărică nu își mai bea cafeaua singur. În compania cui...
Exclusiv: Ovidiu Lipan Tăndărică nu își mai bea cafeaua singur. În compania cui a fost surprins celebrul artist
Este BOMBA momentului în showbiz. Anamaria Prodan a făcut anunţul oficial
Este BOMBA momentului în showbiz. Anamaria Prodan a făcut anunţul oficial
Cuantumul despăgubirilor cerute de victimele lui Vlad Pascu în dosarul tragediei din 2...
Cuantumul despăgubirilor cerute de victimele lui Vlad Pascu în dosarul tragediei din 2 Mai: cel puțin 33 de milioane de euro. Cine va plăti
Câți amanți a avut, în realitate, Regina Maria a României. Cu cine s-a...
Câți amanți a avut, în realitate, Regina Maria a României. Cu cine s-a iubit la Palatul Peleș, chiar în fața angajaților