Life

Horoscop Neti Sandu: miercuri, 25 noiembrie 2020. Gemenii se bucură de resurse financiare

25.11.2020 | 07:52
Horoscop Neti Sandu miercuri 25 noiembrie 2020 Gemenii se bucura de resurse financiare
ADVERTISEMENT

Horoscopul propus de Neti Sandu pentru ziua de miercuri, 25 noiembrie 2020, aduce bani pentru unele semne zodiacale, dar și vești neașteptate în afaceri. 

De asemenea, cunoscutul astrolog al știrilor de la Pro TV mai transmite că semnele zodiacale se pot bucura acum de vacanțele sau călătoriile pe care le-au amânat în trecut.

ADVERTISEMENT

Vibrația zilei este reprezentată de cifra 7 ceea ce înseamnă că zodiile iau decizii înțelepte. Descoperă în rândurile de mai jos care sunt previziunile complete pentru toate zodiile.

Horoscop Neti Sandu pentru miercuri, 25 noiembrie 2020, pentru fiecare zodie în parte

Berbec

Faci unele achiziții valoroase, dar sunt șanse mari să primești și un cadou. Nu te gândi să mergi după el, îl primești prin curier.

ADVERTISEMENT

Taur

Ar fi cazul să vă mai mult ocupați de voi, de starea interioară. Fiți fresh, mai ieșiți la aer. Relația de cuplu are nevoie de un nou restart, nu mai sta pe gânduri.

Gemeni

Banii nu întârzie să apară, vin chiar din niște surse colaterale. Rezolvă problemele din locuință și ai mai multă grijă de sănătatea ta și a celor din jur.

ADVERTISEMENT

Rac

Se anunță o veste bună legat de partea profesională. O afacere nouă iese la suprafață, ideile pe care le ai ți-ar putea aduce promovarea la locul de muncă.

Leu

În sfârșit, poți folosi biletele achiziționate în urmă cu câteva luni. Acum se îndeplinesc toate condițiile și poți pleca în concediu. Relaxează-te din plin.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Astrele au rezervat o reușită la slujbă sau la școală. Sunt șanse foarte mari să primești aprobările de care ai nevoie, numai așa faci încă un pas în carieră.

Balanță

Asocieri inedite cu niște oameni cu care sunt șanse uriașe să dai gata sarcinile într-un timp record. Totul se desfășoară contra cronometru.

Scorpion

Zi dedicată actelor. Ai ceva drumuri de făcut pentru reactualizarea buletinului sau pentru schimbarea pașaportului. Fără de ele nu vă puteți mișca și riscați inclusiv amenzi.

Săgetător

Ai un obiectiv nou care cere atins cât mai curând. Susținerea primită de la cei dragi te va ajuta să duci la capăt tot ce ai în minte. Ai tot ce-ți trebuie.

Capricorn

Ai ceva de spus, ai așteptat destul să fii băgat în seamă de oamenii din jur. Nu mai aștepta să fii remarcat, ai ocazia să-ți faci singur reclamă.

Vărsător

Poate vă schimbați mașină sau achiziționați alte lucruri utile pentru casă. Aparatura nouă te poate ajuta să-ți faci treaba mai bine de acasă.

Pești

Primești niște bani în avans, poate chiar cei pe care i-ai cerut în urmă cu ceva timp. Te confrunți cu câteva cheltuieli extrabugetare, cum se mai întâmplă.

ADVERTISEMENT