News

Horoscop Neti Sandu pentru azi, 18 aprilie. O zodie are parte de o mare surpriză

18.04.2019 | 08:36
Horoscop Neti Sandu pentru azi, 18 aprilie

Neti Sandu a prezentat horoscopul pentru astăzi, 18 aprilie, menționând că o zodie are parte de o mare, mare surpriză. De altfel, astrologul ProTV spune că este vremea noilor începuturi, începuturi care vor fi, de altfel, ajutate de puternice resurse naturale și, mai ales, de contextul astral. Ce mai poți spune? Citește în continuare ca să vezi la ce te poți aștepta!

Horoscop Neti Sandu pentru azi, 18 aprilie

Toate sunt de partea noastră! Știm ce ne dorim și cum să obținem lucrurile care ne-ar face mult mai fericiți decât suntem în prezent. Intuiția ne funcționează foarte bine în această perioadă, așa că putem apela fără niciun alt semn de întrebare la ea.

Horoscop Neti Sandu pentru azi, 18 aprilie. O zodie are parte de o mare surpriză
O zodie are parte de o mare surpriză

Berbec

Ne așteaptă o întâlnire la care nu ne-am fi gândit. Ba chiar, până acum, intuiam că omul care că va vrea înapoi a uitat de mult de existența voastră.

Taur

Este posibil să vă îndrăgostiți din nou până peste urechi de cineva care vă este ”mănușă”. De asemenea, este posibil și să aveți o revelație cu ajutorul căreia să puteți ieși dintr-o problema.

Gemeni

Astrologii prevăd că amicii se strâng în jurul vostru, așa că este numai bun contextul de puțină relaxare. Ați muncit mult în ultima vreme, iar o ieșire nu vă va prinde rău deloc.

Rac

Treceți printr-o perioadă bună! Sunteți mai tolerant, răbdător, diplomat, lucru care vă aduce numai bine și respect din partea celorlaltți.

Leu

Este posibil să vă surprindă o invitație în oraș. De asemenea, este posibil și un contract de colaborare, lucru care vă va bucura enorm, căci aveați nevoie de asta ca de aer.

Fecioară

Poate vă schimbați programul de lucru. În ultima vreme v-ați simțit extrem de copleșit, îngândurat, nu ați avut timp pentru voi, iar acum este momentul să puneți piciorul în prag.

Balanță

Nativii zodiei Balanță își fac în sfârșit curaj pentru a invitat pe cineva la o cafea. Comunicarea este punctul-cheie la care excelați în această perioadă.

Scorpion

Scorpionii pot să-și refacă viața sentimentală. Mai mult, puteți chiar aduce și un copil pe lume. De asemenea, vă pregătiți și pentru o relansarea pe scena socială, segment care a lipsit cu desăvârșire din ultimele luni.

Săgetător

Nativii zodiei Săgetător au, din senin, mai multe surse de bani care o să îi salveze de multe situații delicate.

Capricorn

Aveați în minte de mult să vă achiziționați o mașină, iar acum visul vă e cât mai aproape de realitate.

Vărsător

Nativii zodiei au liber la destinedere. În ultima vreme ați fost tare încordat, a trebuit să vă gândiți la multe, să rezolvați situații, așa că vine și ziua de pauză totală!

Pești

Ieșiți din ce în ce mai mult în lume, la evenimente, vă culturalizați, dar nu uitați de partener.