Life

Horoscop Neti Sandu pentru duminică, 13 februarie 2022. Balanțele și-ar putea întâlni sufletul pereche

Horoscop Neti Sandu pentru duminică, 13 februarie 2022. Noi provocări se anunță pentru toții nativii, în ultima zi a săptămânii. Iată ce au rezervat astrele.
13.02.2022 | 09:38
Horoscop Neti Sandu pentru duminica 13 februarie 2022 Balantele siar putea intalni sufletul pereche
Horoscop Neti Sandu pentru duminică, 13 februarie 2022. Sursa foto: Facebook ”Horoscopul Zilei”
ADVERTISEMENT

Neti Sandu a transmis un nou horoscop, valabil pentru finalul de săptămână. Renumitul astrolog precizează că duminică va fi o zi de remontare.

Nativii or să-și găsească o variantă sigură de recuperare fizică și psihică, mai ales dacă au în jur persoane care să le țină companie. Patru este vibrația zilei și o să ținem cont de nevoile celorlalți.

ADVERTISEMENT

Horoscop Neti Sandu pentru duminică, 13 februarie 2022. Ce se întâmplă cu toate zodiile

Berbec

Vă veți uni forțele cu un grup. Aici vă veți arăta priceperea într-un anumit domeniu. Totodată, ați putea merge și la un eveniment, unde veți atrage toate privirile, datorită prezenței de netrecut cu vederea.

Taur

O zi în care vă veți bucura de liniște și veți servi ceva delicios, alături de un frate sau o soră. O să aveți de a face și cu o petrecere de familie, la care vă doriți să luați parte de mult timp.

ADVERTISEMENT

Gemeni

Prietenii vă vor invita în oraș, iar voi veți accepta invitația. N-o să vă uitați la banii pe care îi cheltuiți, deoarece simțiți nevoia de distracție.

Rac

Un musafir vă va invita la un drum lung, iar voi nu-l veți refuza. Cei din jur își vor arăta iubirea față de voi și vă vor răsfăța cu lucruri extrem de plăcute. Multă armonie astăzi.

ADVERTISEMENT

Leu

Ați putea merge la o cununie religioasă, care se va desfășura într-un cadru restrâns. Partenerul de cuplu vă va ”sâcâi” din nou cu pasul căsătoriei și pe voi și s-ar putea să cădeți de comun acord ca de curând să mergeți în fața altarului.

Fecioară

Veți primi o ofertă de nerefuzat de job, pentru care vă veți consulta cu familia. Astăzi vă veți bucura de aerul de munte: veți schia, vă veți da cu sania și veți profita din plin de zăpadă, acolo unde a mai rămas.

ADVERTISEMENT

Balanță

Ați putea face cunoștință cu cineva care este interesat de o relație de cuplu, asemeni vouă. S-ar putea înfiripa ceva frumos.

Ați mai putea fi vizitați de o anumită persoană sau chiar voi ați putea fi musafiri în casa cuiva.  O să vă eliberați de tot stresul, în ultima zi a săptămânii.

Scorpion

Afaceri la final de săptămână. Fie vindeți o casă, fie primiți una în dar. Din senin în calea voastră or să apară persoane pe care nu le-ați mai văzut de ceva vreme și vă veți bucura de compania lor.

Săgetător

Încercați să găsiți o modalitate de a vă bucura de timpul liber, dar și una prin care să faceți mai mulți bani. Lucrurile se vor lega frumos.

Capricornii vor avea un nou look

Capricorn

Vă veți schimba aspectul fizic, în ultima zi a săptămânii. Veți face și multe cumpărături, pentru reînnoirea garderobei. Tot astăzi, veți lansa și un proiect.

Vărsător

Veți dori să luați o decizie importantă, iar pentru acest lucru vă veți consulta cu cei apropiați, mai ales cu familia și persoana iubită. De asemenea, posibil să vă programați și o masă în familie.

Pești

Cineva vă va invita la o cafea în oraș. Se preconizează o întâlnire plăcută, care vă va destinde. Nu este exclus începutul unei relații de durată.

ADVERTISEMENT