Life

Horoscop Neti Sandu pentru joi, 18 august 2022. Balanțele pot să recupereze niște bani

Neti Sandu a transmis ce le așteaptă pe cele 12 zodii în ziua de joi. Sunt șanse de afaceri reușite pentru unii dintre nativi. Iată care sunt zodiile norocoase!
18.08.2022 | 07:22
Horoscop Neti Sandu pentru joi 18 august 2022 Balantele pot sa recupereze niste bani
Horoscop Neti Sandu joi, 18 august. Foto: Pro TV
ADVERTISEMENT

Horoscop Neti Sandu pentru joi, 18 august 2022. Este o zi cu multe șanse de afaceri, de colaborări fructuoase sau chiar de a începe noi locuri de muncă.

Ce arată astrele pentru ziua de joi. Neti Sandu a spus cum va fi ziua

Berbec

Horoscopul prezentat de Neti Sandu la Pro TV arată că Berbecii primesc o veste mare și pot începe chiar să lucreze în altă parte.

ADVERTISEMENT

Taur

Este o zi cu multe idei pentru Tauri și sunt șanse ca cineva apropiat să te scoată în oraș, să te mai relaxezi.

Gemeni

Mai mulți dintre cei apropiați ți-au dus dorul în ultima perioadă, așa că faci ceva în acest sens, pentru a mai discuta și cu aceștia. Poți primi aprobări sau diverse adeverințe.

ADVERTISEMENT

Rac

Nativii din zodia Rac pot primi o ofertă de colaborare și trebuie să te sfătuiești cu familia pentru că îți va mânca foarte mult din timp.

Leu

Leii pot avea parte de amânarea unui plecări și fac multe eforturi pentru a câștiga bani.

Fecioara

Fecioarele au parte de multe câștiguri, fiind o perioadă cu succese care se țin lanț pentru tine. Demersurile legate de afaceri vor fi unele reușite.

ADVERTISEMENT

Balanță

Horoscopul prezentat de Neti Sandu pentru ziua de joi arată că Balanțele pot să recupereze niște bani și tocmai de aceea fac niște planuri de vacanță pentru weekend.

Scorpion

Scorpionii primesc vești bune în această zi și pot să înceapă chiar un nou loc de muncă. Veți primi aprecieri pentru toată munca depusă.

ADVERTISEMENT

Săgetător

Neti Sandu anunță pentru Săgetători că vor da dovadă de mai multă diplomație în perioada următoare și fac tot ce pot pentru a nu pierde un contract valoros.

Capricorn

Capricornii pot primi o ofertă importantă de lucru și pot să devină un om de bază pentru firma la care lucrează. Ai șanse să ți se aprobe un credit bancar să îți cumperi propria casă.

Vărsător

Vărsătorii au multe proiecte la orizont și se vor ocupa cu mare atenție de ele pentru că știu că ele le vor aduce succesul.

Pești

O să fie o perioadă cu multe cheltuieli pentru acești nativi și te gândești să pleci undeva în străinătate, poate chiar pentru studii.

ADVERTISEMENT