Life

Horoscop Neti Sandu pentru joi, 27 mai 2021. Fecioara are șanse mari să se distreze

Horoscopul realizat de Neti Sandu pentru ziua de joi, 27 mai 2021, aduce eforturi pentru majoritatea semnelor zodiacale.
27.05.2021 | 08:10
Horoscop Neti Sandu pentru joi 27 mai 2021 Fecioara are sanse mari sa se distreze
Horoscop Neti Sandu: luni, 28 iunie 2021. Sursa foto: stirileprotv.ro
ADVERTISEMENT

Este o zi în care zodiile trebuie să-și adune puterile pentru a înlătura toate obstacolele dacă vor să avanseze. Astrologul știrilor Pro TV mai anunță că sunt multe lucruri de dobândit.

Vibrația zilei este reprezentată de cifra 9, ceea ce înseamnă că semnele zodiacale știu cum să obțină tot ce și-au propus.

ADVERTISEMENT

Horoscop Neti Sandu pentru joi, 27 mai 2021, pentru fiecare zodie la rând

Berbec

Programul trebuie făcut în funcție de timpul și activitățile copiilor, să iasă și prin parc. Preocupările de grup, chiar și de acasă, îți aduc un mare succes.

Taur

Înainte de a pleca la drum lung asigură-te că mașina e în regulă, nu ar strica să o duci la reparat. Posibilități majore de a face rost de bani.

ADVERTISEMENT

Gemeni

Ești pe punctul de a pleca într-o vacanță pe undeva, ai deja bagajele făcute pentru această aventură. Poți rezolva multe lucruri care îți stau pe cap de ceva timp.

Rac

E cineva care încearcă să fie cu tine, să faceți casă împreună și poate reușiți asta. Te bucuri de o energie debordantă, motiv pentru care simți nevoia de sport.

ADVERTISEMENT

Leu

Ai trecut peste perioada de acomodare cu partenerul de viață, ai o relație armonioasă. Sunt câteva lucruri care nu mai suportă amânare, cum ar fi semnarea unui contract.

Fecioară

Discuție sinceră cu o persoană apropiată legat de cumpărarea unei case mai spațioase. E posibil ca spre seară să fie rost de o petrecere chiar la tine acasă.

ADVERTISEMENT

Balanță

Se poate să primești o recompensă bănoasă din partea superiorilor, asta pentru că nu i-ai dezamăgit. Te implici în diverse lucruri care te pot urca pe un piedestal.

Scorpion

O problemă de sănătate se poate rezolva dacă mergi de urgență la medic. Ai parte de bani pentru cheltuieli neprevăzute, deja ai pus ochii pe ceva lucruri.

Săgetător

Întâlnire cu o persoană care vrea să fiți un cuplu, acum poți decide dacă este timpul să ai o relație sau nu. Colaborări pe plan profesional și discuții.

Capricorn

Sunt șanse mari să câștigi procesul intentat acum ceva vreme, ai adus toate dovezile și argumentele necesare. Nu duci lipsă de solicitări la locul de muncă.

Vărsător

Ți se propune o mică vacanță, caută să găsești câteva zile pentru asta. Ocupă-ți timpul liber cu o activitate care îți pune creativitatea în mișcare.

Pești

Simți nevoia unui schimbări și nu te mulțumești cu puțin. Sunt multe treburi casnice pe care trebuie să le rezolvi. Poți cumpăra unele lucruri pentru casă.

ADVERTISEMENT