Life

Horoscop Neti Sandu pentru joi, 28 ianuarie 2021. Balanțele fac planuri de vacanță

28.01.2021 | 08:05
Horoscop Neti Sandu pentru joi 28 ianuarie 2021 Balantele fac planuri de vacanta
ADVERTISEMENT

Horoscopul propus de Neti Sandu pentru joi, 28 ianuarie 2021, aduce reușite în plan profesional și câștiguri financiare mari, care presupun câteva eforturi în plus. 

Astrologul de la Pro TV anunță și o comunicare mai eficienră în viața de cuplu pentru unii nativi, care au nevoie de partenerul de viață pentru a face față unei perioade dificile.

ADVERTISEMENT

Vibrația zilei este 1, iar nativii se vor orienta pe parcurs, ca să nu facă greșeli. Află care sunt previziunile complete pentru fiecare zodie.

Horoscop Neti Sandu pentru joi, 28 ianuarie 2021

Berbec

Este posibil să te apuci de treabă prin casă și să arunci lucrurile vechi, pe care nu le mai folosești, și să-ți cumperi altele noi.

ADVERTISEMENT

Taur

O să primești oferta de a desfășura o activitate în care să-ți folosești creativitatea și o să ajungi, în sfârșit, să fii din nou în centrul atenției.

Gemeni

Recuperezi niște bani, poate ai făcut și un împrumut la bancă și îi utilizezi pentru a-ți plăti ratele, taxele și alte cheltuieli necesare.

ADVERTISEMENT

Rac

Vrei să restaibnicarea în relația de cuplu, pentru că vrei să treci peste o perioadă mai dificilă din viața ta și ai nevoie să te înțelegi cu persoana iubită.

Leu

O să negociezi cu superiorii în legătură cu anumite contracte, chiar și online, dacă nu se poate fizic. Accepți condițiile lor, dar le ai și tu pe ale tale.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Te preocupă nou loc de muncă sau îți cauți altul, pentru că vrei să ai parte de mai multe câștiguri financiare și să primești mai multă apreciere.

Balanță

Cauți o locație pentru vacanță pentru că ai nevoie de relaxare, dar și pentru copii, care să se poată juca în voie.

Scorpion

O să ai contact cu toți cei care iau decizii și o să-i convingi să țină cont și de părerile tale, ca să fie totul corect.

Săgetător

Îți intră bani, dar îi cheltui destul de repede, pentru că ai de făcut plăți importante. Faci doar ce trebuie, oricum o să-ți intre alții.

Capricorn

Ți se propune să lucrezi la un proiect sau chiar la mai multe în paralel cu cel actual, și o să ai parte de câștiguri financiare mari.

Vărsător

Ai mult de lucru și trebuie să închei cât mai repede niște contracte, ca să nu te piardă angajatorii, pentru că dispui de multe calități.

Pești

Sunt șanse să întâlnești o persoană care să-ți stârnească interesul și să se creeze o legătură de durată între voi.

ADVERTISEMENT