Life

Horoscop Neti Sandu pentru miercuri, 6 octombrie 2021! Taurii ar putea avea probleme de sănătate

Neti Sandu a făcut horoscopul pentru miercuri, 6 octombrie 2021, o zi în care este recomandat să facem un bilanț.
06.10.2021 | 08:03
Horoscop Neti Sandu pentru miercuri 6 octombrie 2021 Taurii ar putea avea probleme de sanatate
ADVERTISEMENT

Previziunile astrale ale zilei de astăzi, 6 octombrie 2021.  Neti Sandu, astrologul de la Pro TV, anunță o zi în care am putea să ne oferim șanse noi. Găsim resurse suficiente.

Vibrația zilei este 6 ceea ce înseamnă că accentul se va pune pe armonie.

Horoscop Neti Sandu pentru miercuri, 6 octombrie 2021! Taurii ar putea avea probleme de sănătate

Berbec

Se întâmplă lucruri noi în plan profesional. Poate veți semna un nou contract și renunțați la altul. Fiți mai atenți și cu partenerul. Cu o vorbă sau un gest totul poate reintra în normal.

ADVERTISEMENT

Taur

Fiți foarte atenți la sănătate. S-ar putea să apară unele probleme. Este posibil să primiți și niște bani de la cineva. O datorie mai veche.

Gemeni

Vă veți dedica unei activități care v-a interesat și în trecut și asta pentru că astăzi sunteți creativi. Vă interesează și ce fac copii, ce orar au, ce cursuri speciale ar putea face.

ADVERTISEMENT

Rac

Aveți o relație perfectă cu partenerul. Dacă stați în chirie s-ar putea să vă bată gândul să vă luați o casă. Aveți nevoie de spațiu. Eventual vreți ca o cameră să fie și birou.

Leu

O zi în care sunteți puși pe schimbări. Poate vă gândiți să mutați copilul la altă școală. Trebuie să rezolvați și unele probleme de la serviciu, dar și din viața voastră personală așa că vă alăturați unui grup.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Vreți niște bani în plus așa că tot gândiți la o nouă colaborare. Este posibil să primiți niște oferte. Oricum, aveți bani de luat și bani de dat. Vreți să vă luați niște obiecte valoroase așa că vă numărați economiile. Dacă nu, puteți amâna puțin.

Balanță

Posibil să aveți parte de o surpriză. O persoană care s-a îndepărtat de voi în ultima perioadă revine. Unele lucruri vă vor surprinde astăzi. primiți vești foarte bune. Poate și un cadou sau bani.

ADVERTISEMENT

Scorpion

Rezolvați unele probleme din trecut. Vă implicați și în proiecte noi. Puneți unele lucruri la punct. Aveți grijă și de sănătate pentru că până acum ați cam neglijat-o.

Săgetător

Acceptați o nouă propunere și sunteți luat în echipa unei fundații. Unii prieteni care au cam dispărut în ultima vreme încep să vă caute.

Capricorn

O zi bună. O zi în care câștigați. Poate este vorba despre bani sau chiar onoare. Este posibil să primiți acceptul pentru un proiect pe care tot ați vrut să-l începeți.

Vărsător

Porniți la drum. Ați tot amânat pentru că ați fost ocupați, dar acum decideți să mergeți într-o excursie. O zi în care este posibil să legalizați unele acte.

Pești

Luați decizii referitoare la câștiguri, la bani. Poate vă gândiți să faceți un împrumut, eventual vindeți ceva pentru a cumpăra ce vă doriți. 

ADVERTISEMENT
Tags: